Vandt 100.000 ved en fejl: Spillede to gange på 5-1 til Danmark

Christian Eriksen overstrålede alle i 5-1-sejren, der gav en mandlig spiller en gevinst på 100.000 kroner ved en fejl.

Christian Eriksen overstrålede alle i 5-1-sejren, der gav en mandlig spiller en gevinst på 100.000 kroner ved en fejl.

Foto: All Over Press

 

Euforien over den danske 5-1-sejr over Irland i Dublin i aftes har stadig ikke fortaget sig, og i Fakse Ladeplads varer den nok lidt længere end andre steder i kongeriet.

Her havde en mand i 40'erne nemlig ved en fejl spillet hele to kuponer med samme resultat - en 5-1 sejr til 'Kong Christian'& co.

Og med odds 500 på den usandsynligt store sejr og to vædemål á 100 kroner hver, gav det en gevinst på den nette sum af 100.000 kroner - nok til at stå julen igennem.

Manden fortæller om sine 'kiksede' væddemål til Danske Spil.

Ekspertkommentator Lars Jacobsen får en bette tår øl, af de glade landsholdsspillere. (Foto: All Over Press)
 
- Jeg havde lige lagt den mindste i seng, og så gik jeg på lokum. Jeg sad og søgte lidt på tidligere landskampe, mens jeg ventede på at skulle ind foran TV’et. Her læste jeg, at Danmark engang havde vundet 5-1, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve at spille 100 kroner på, siger Oddset-spilleren
 
Da han tjekker, om væddemålet er gået igennem, ser han, at han ved en fejl har spillet den to gange, og dermed er kommet af med 200 kroner i stedet for 100.
 

Åge Hareide har gjort skeptikerne til skamme. (Foto: All Over Press)
 
- Jeg tænkte da: For helvede, hvor irriterende! For jeg var da sikker på, at nu tabte jeg de penge, siger han og tilføjer:
 
- Da Danmark så kom bagud var der jo ikke meget at juble over, men da vi kommer på 2-1, siger jeg til min kone, at nu må hun lige heppe lidt ekstra med mig, for jeg står altså til at vinde 50.000 kroner, hvis alt flasker sig.
 

Så er der lufttur til den norske landstræner. (Foto: All Over Press)
 
Da havde han endnu ikke turdet fortælle sin kone om bommerten med de to ens væddemål.
 
 
Efter Christian Eriksens hattrick og 4-1 til Danmark havde manden jublet så højt, at hans børn var vågnet.
 

Og øl slipper Hareide heller ikke for. (Foto: All Over Press)
 
Nicklas Bendtner blev skiftet ind seks minutter før slutfløjt og får i sidste minut tilkæmpet sig et straffe, som han efter kort dialog med Christain Eriksen selv får lov at sparke.
 
- Jeg var vanvittig nervøs, for hvad nu hvis han brændte? Føj mand. Så var jeg taget i lufthavnen og tævet ham, siger vinderen og griner højt.
 

Bendtner scorer usvigeligt sikker på straffe og sender en Oddset-gevinst på 100.000 mod Fakse Ladeplads. (Foto: All Over Press)
 
- Jeg er altså normalt kæmpe fan af Bendtner, men efter i går, elsker jeg ham 100.000 gange mere, fortsætter den glade vinder.
 
Da dommeren havde fløjtet for sidste gang, indrømmede manden sin 'fejl' over for familien.
 
- Ved I, hvad der er ekstra fedt? Jeg har spillet den to gange. Og så jublede vi endnu mere,”lyder det fra den glade vinder til Danske Spil.
 

Og så kunne den indskiftede Rosenborg-angriber juble ud mod de medrejsende danske fans. (Foto: All Over Press)
 
Hvordan de rare penge skal bruges er endnu uvist.
 
- Jeg har bare sagt til familien, at det bliver en god jul i år, og måske skal jeg til Rusland og heppe på Danmark, hvis gutterne er med på den, siger den glade spiller til Danske Spil.
 
Se kæmpe galleri med jubelscener, øl-bad og jublende danske fans på tilskuerpladserne i Dublin:

Irland - Danmark, jubelbilleder 15112017

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close