Kendte26. maj 2023

Spice Girls genforenes i hemmeligt projekt

Melanie B fortæller, at alle fem Spice Girls-piger genforenes for første gang i 11 år
Alle fem Spice Girls-medlemmer genforenes i et hemmeligt projekt.
Alle fem Spice Girls-medlemmer genforenes i et hemmeligt projekt.
 Foto: Leon Neal/AFP/Ritzau Scanpix

Det kan være, at du skal til at "Spice Up Your Life", for snart vil den populære britiske pigegruppe Spice Girls nok snart have, at du "Say You'll Be There".

Det kunne noget i hvert fald tyde på.

I et interview har Melanie B sagt, at alle fem medlemmer bliver genforenet, skriver Daily Mail.

Præcis hvilken genforening, det drejer sig om, vil hun ikke ud med.

Hun kalder det blot et hemmeligt Spice Girls-projekt.

– Hvad det er, kan jeg ikke sige noget om lige nu, fordi vi er i gang med at færdiggøre, hvad det er, vi kommer til at lave sammen alle fem, men det kommer til at blive noget, fansene vil elske, siger Melanie B.

Det er 11 år siden, at Melanie B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham sidst var samlet for at give koncert. Det skete under åbningsceremonien til OL i 2012 i London.

I 2019 var Spice Girls så tilbage, da de var på turné rundt i Storbritannien, men denne gang uden Victoria Beckham, der havde travlt med at lancere sit eget tøjmærke.

Nu er Victoria Beckham så klar på at tilslutte sig Spice Girls igen.

Sidste år fortalte Posh Spice, at hun var klar på at optræde med pigerne, hvis de blev spurgt om at give koncert på den britiske festival Glastonbury denne sommer.

Derfor går rygterne på, om Sporty, Scary, Posh, Baby og Ginger Spice er ved at forberede sig på optræde med deres mange hits som "Wannabe", "Who Do You Think You Are", "Stop" og mange flere.

Sponsoreret indhold