Kendte6. september 2022

Spencer Pratt langer ud efter Lisa Kudrow: Du kaldte mig en seriemorder!

“The Hills”-stjernen er umiddelbart stadig påvirket af noget, som Lisa Kudrow skulle have sagt til hans hustru for 13 år siden
Heidi Montag og Spencer Pratt
Spencer Pratt er ikke i tvivl om, hvem den værste kendis, han nogensinde har mødt, er.
 Foto: MEGA

I weekenden kunne “The Hills”-stjernen Spencer Pratt, 39, åbent og ærligt fortælle om, hvordan han mener, Lisa Kudrow, 59, er den værste kendis, han nogensinde har mødt.

Det gør han i en ny video på sin TikTok-profil, hvor han fortæller, hvordan han og konen, Heidi Montag i 2009 for første gang stødte ind i “Venner”-stjernen.

– Heidi og jeg var inviteret til vores første A-list fest. Men det var tydeligt, at der ikke var nogen af de andre til stede, der ønskede, at vi var der, indleder han.

Herefter begynder han at tale om Lisa Kudrow, som han hurtigt blot kalder Phoebe Buffay, som hun jo hedder i den populære tv-serie.

– Det føltes lidt som om, vi var ved at filme en episode af “Punk’d”, og et kamera ethvert øjeblik ville dukke op. Men Heidi og jeg var ligeglade, vi nød bare den lækre mad og den fri bar.

– Men som vi så sad der og spiste kaviar, så dukkede Phoebe op, hvilket vi undrede os over, da der ikke var nogen, der havde talt til os hele aftenen.

Artiklen fortsætter under billedet

Spencer Pratt og Heidi Montag
Heidi Montag og Spencer Pratt venter i øjeblikket deres andet barn.
 Foto: MEGA

Ifølge Pratt skulle Kudrow have nærmet sig hans hustru, hvorefter hun skulle have sagt, hvordan Heidi burde “komme væk fra mig så hurtigt som muligt, da jeg ville slå hende ihjel”, og at han skulle have “øjne som en seriemorder”.

– Vi troede jo lidt, at det var en joke, og at der var et skjult kamera et sted, men der var ingen, der grinede. Hun gik bare væk igen, og det var klart den groveste interaktion, jeg nogensinde har oplevet med et andet menneske.

Artiklen fortsætter under videoen

Men selv om Pratt ikke husker oplevelsen som noget særlig positivt, så er hans mere end 540.000 følgere ikke alle kun på hans side.

Flere kommenterer, hvordan de hylder Kudrow for kommentaren, mens andre går i Pratts “Venner”-spor og skriver, hvordan det må have været Phoebes tvillingsøster, Ursula, der var på spil.

Artiklen fortsætter under billedet

Lisa Kudrow
Lisa Kudrow spillede rollen som Phoebe Buffay (og hendes tvillingsøster, Ursula) i "Venner".
 Foto: MEGA

Et bud der umiddelbart fik smilet frem på Pratts læber.

Artiklen fortsætter under videoen

Lisa Kudrow selv har endnu ikke kommenteret på hændelsen, der fandt sted i 2009.

Sponsoreret indhold