Kendte23. august 2023

Spækket med store navne: Så vild er Novo Nordisks firmafest

Der er ikke sparet på noget, når medicinalgiganten Novo Nordisk fredag holder sin årlige firmafest
I starten af juli fyrede Tobias Rahim op for Roskilde Festival – fredag vender han tilbage til Dyrskuepladsen for at synge for Novo Nordisks ansatte. 
I starten af juli fyrede Tobias Rahim op for Roskilde Festival – fredag vender han tilbage til Dyrskuepladsen for at synge for Novo Nordisks ansatte.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Er ikke på skrump: Novo Nordisk med GIGANTISK overskud

Det bliver en fed fest – i mere end én forstand – når Novo Nordisk fredag holder sin årlige firmafest.

Og hvor får man lige plads til 10.000 feststemte Novo Nordisk-ansatte? Det gør man såmænd på Dyrskuepladsen i Roskilde, skriver Sjællandske Nyheder.

Den ikoniske plads lægger græs til både Roskilde Dyrskue og Roskilde Festival – og på fredag Novo Nordisks årlige firmafest, hvor musikken også er i højsædet.

Lokalmediet beretter således om, at virksomheden, der skovler milliarder ind på sin populære slankemedicin, har hyret artister som Tobias Rahim, The Minds of 99, Andreas Odbjerg, Phlake, Infernal, Mads Langer, Annika Aakjær, Kwamie Liv, Blæst og Stine Bramsen ind for at fyre op for festen.

De 10.000 ansatte bliver kørt til pladsen i busser, og fra 16:30 til kort efter midnat kan de nyde det vilde musikprogram, som er fordelt på tre scener.

Novo Nordisk har fast holdt firmafest på Dyrskuepladsen siden 2017. Sjællandske Nyheder beskriver, at lokale har tradition for at sætte sig på campingstole uden for hegnet, så de kan være med på en gratis lytter.

Sponsoreret indhold