Soulja Boy skal 240 dage i fængsel

Foto: MEGA

Soulja Boy kan se frem til 240 dage i fængsel og 265 dages samfundstjeneste, fordi han brudt vilkårene for sin prøveløsladelse. Det skriver TMZ

Rapstjernen var i retten tirsdag, og selvom hans advokat desperat forsøgte at overbevise dommeren om, at Soulja Boy igennem de sidste 20 dage virkelig har fået en opvågning, så var der intet at komme efter. 

Soulja Boy påbegynder sin straf med det samme. Han har allerede siddet inde i 40 dage, og dommeren havde oprindeligt påtænkt en hårdere straf.

TMZ skriver, at dommeren fortalte Soulja, at han oprindeligt overvejede at dømme ham til to år i fængsel, men besluttede at bløde dommen en smule op. 

Soulja Boy blev tidligere på måneden taget ind, fordi han ifølge dommeren ikke havde udført den samfundstjeneste, han tidligere er blevet dømt til at udføre samt konspireret i at falsificere bevis for, at han havde gennemført det.

Derudover var Soulja Boys hjem i Agoura Hills genstand for en razzia i februar, hvor politiet fandt ammunition.

Politiet var der egentligt for at undersøge en anklage, han ekskæreste havde fremsat.

Soulja Boy skulle angiveligt have bundet hende og holdt hende fanget i sin garage. Historien melder ikke noget om, hvorvidt politiet fandt beviser for dette.

Men fundet af ammunitionen var starten på Soulja Boys problemer, da det betød, at han havde overtrådt vilkårene for en sag om våben, som han blev dømt for tilbage til år 2014. 

Nu kan rapstjernen altså se frem til yderligere 240 dage i fængsel og 265 dages samfundstjeneste. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close