Kendte16. december 2020

Sophie Turner kalder Joe Jonas for årets bedste mand efter genial gave

Der ikke længere mange dage til juleaften, men det er alligevel ikke alle, der kan vente med at give en lille gave. Det kunne Joe Jonas i hvert fald ikke, der tirsdag overraskede sin kone med en helt særlig t-shirt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sophie_turner_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er nok de færreste, der glemmer, at den 28-årige Miley Cyrus en gang spillede en helt særlig rolle for The Jonas Brothers.

Faktisk startede det med, at sang-trioen fik lov til at være med i et afsnit af den populære Disney-serie ”Hannah Montana”, og siden begyndte den yngste af Jonas-brødene, Nick, at date den populære sangerinde.

Faktisk var deres forhold et af de mest populære teenagekæreste-par tilbage i 00’erne, og da de to gik fra hinanden, fik Nick Jonas, 28, da også en ganske særlig sang med i bagagen, ”7 Things”, hvor Miley synger om alt det, hun hader ved ham – og alt det hun ikke kan lade være med at elske ved ham.

https://imgix.seoghoer.dk/4377529dp-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Miley Cyrus sammen med Kevin Jonas (tv.), Joe Jonas (i midten) og Nick Jonas (th.) i januar 2008.

Men selvom det i dag er godt og vel 13 år siden Nick Jonas og Miley Cyrus gik fra hinanden, så spiller hun altså stadig en rolle i brødrenes liv.

Det viser sig nemlig, at Joe Jonas’ kone, Sophie Turner, 24, er ret stor fan af Miley – eller i hvert fald ”Hannah Montana”, som kørte over skærmen fra 2006 til 2011.

Derfor kårede Turner også sin mand til være årets bedste, da han tirsdag gav hende en ”Hannah Montana”-t-shirt.

T-shirten viser, hvordan Miley har udviklet sig gennem årene – og Turner ser ganske tilfreds ud med den tidlige julegave.

https://imgix.seoghoer.dk/sophie_turner_ig.png
 Foto: Instagram

Når dette nu var en tidlig julegave, så er det spændende at se, hvad der så er i pakkerne juleaften. Foto: Instagram

På billedet havde hun også tagget sangerinden selv, og hun kommenterede straks:

- Yaaaas, Sophie.

Men Nick Jonas, som også er tagget, har endnu ikke reageret på t-shirten.

Hvordan Nick Jonas og hans ægtefælle gennem de sidste to år, Priyanka Chopra vil have det, hvis hun dukker op til julehygge med hende på maven, ja, det vides ikke. Men mon ikke det bringer et smil frem hos mere end en af dem.

Sponsoreret indhold