Kendte15. oktober 2022

Sonny Fredie-Pedersen viser kæresten frem: – Vi er som skabt for hinanden

"Vild med dans"-dommeren havde en ganske særlig gæst med i studiet, da det sjette show af danseprogrammet løb over skærmen
sonny
Sonny Fredie-Pedersen havde sin kæreste med til sjette program af "Vild med dans".
 Foto: Ritzau Scanpix

"Vild med dans"-dommeren Sonny Fredie-Pedersen har altid holdt kortene tæt til kroppen, når det gælder hans kærlighedsliv.

Men til sjette program af "Vild med dans" gjorde den 36-årige dansemus alligevel en undtagelse. Her viste han nemlig sin kæreste, Nika Kljun, frem for første gang.

Er også professionel danser

Nika Kljun er oprindeligt fra Slovenien, og til dagligt arbejder hun som professionel danser og koreograf.

Hun har blandt andet danset for verdenskendte stjerner som Beyonce, Justin Bieber og Jennifer Lopez, og så er hun ligesom Sonny Fredie-Pedersen opvokset i en dansefamilie.

– Vi er som skabt for hinanden – og har faktisk været sammen i 10 år. Vi er nærmest vokset sammen, så hun er "the one", det er der ingen tvivl om, sagde Sonny Fredie-Pedersen til SE og HØR kort efter showet.

For første gang har Sonny Fredie-Pedersen taget sin kæreste Nika Kljun med til "Vild med dans". 
For første gang har Sonny Fredie-Pedersen taget sin kæreste Nika Kljun med til "Vild med dans".
 Foto: Hanne Juul

Vil gerne have børn

I dag bor parret sammen på en ranch i Los Angeles, og i sidste uge afslørede Sonny Fredie Pedersen over for BILLED-BLADET, at de drømmer om familieforøgelse inden længe.

– Jeg vil rigtig gerne have børn, for jeg er familiemenneske hele vejen igennem. Der har været nogle år nu, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke er helt klar, sagde Sonny Fredie-Pedersen til BILLED-BLADET og fortsatte:

– Men nu er det ved at gå op for mig, at der ikke er noget rigtigt tidspunkt, så der går forhåbentligt ikke så lang tid, sagde han til det royale ugeblad.

Sponsoreret indhold