Kendte6. maj 2016

Frem med bikinien: Sommervejr så langt øjet rækker

Efter hvad der føles som evigheder, er solen og de høje temperaturer langt om længe landet. Og det bedste er, at vejrguderne har tænkt sig at lade os nyde det gode vejr de næste mange, mange dage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vejret.jpg
 Foto: All Over

Vi havde nærmest opgivet håbet. Det regnede. Det var gråt. Og det var strengt nødvendigt at bruge både handsker og halstørklæde.

Men nu – langt om længe, endeligt! – er solen og de høje temperaturer landet i vores lille land. Og den gode nyhed slutter bestemt ikke dér.

For vejrguderne har nemlig besluttet, at det gode vejr skal vare ved de næste mange, mange dage.

Kan det blive meget bedre? Niks!

- Allerede fra i morgen, fredag, kan temperaturen lokalt nå 20 graders varme, og når vi kommer ind i weekenden kan vi få årets hidtil varmeste dage når termometret flere steder vil kunne vise 22-23 graders sommervarme, skriver TV 2 Vejret på sin hjemmeside.

Og det er ikke kun solskinsøen Bornholm, der kommer til at nyde godt af sol og sommerlige temperaturer. Herligheden rammer nemlig hele landet – allerbedst bliver det dog i den vestlige del af Danmark, der nok glæder sig over, at vinden har lagt sig og er blevet udskiftet med sol og sommer.

Kigger man på prognosen for de næste 14 dage, bliver man endda kun ekstra glad i låget. Det gode vejr fortsætter nemlig så langt øjet rækker.

Så langt om længe – efter hvad der altså føles som evigheder – er sommeren langt om længe kommet. Og det er bår dæjli', som Oluf Sand ville have sagt.

Frem med sommertøjet og solcremen – og få tændt op i grillen. Nyd det gode vejr (og et lækkert galleri herunder).

Kvinde i bikini - til vejrudsigt

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_64.png

Sponsoreret indhold