Sommeren er tilbage: Kendte smider tøjet under varmebølgen

(Foto: Martin Høien)

Lige som vi troede, det var forbi, og blæst og regnbyer fyldte mange af vores augustdage, kom sommeren tilbage til Danmark.

Denne weekend var der sol landet over, og nogle steder lå temperaturen på over 25 grader lørdag, mens der i Nordjylland blev målt hele 28 grader om søndagen, og igen i dag skinner solen fra en skyfri himmel.

Det solrige vejr får lokket de kendte ud af både boliger og tøj, og mange af dem deler billeder af, hvordan de nyder sommeren under varmebølgen.

Sara Bro tilbragte noget af weekenden på stranden i Tisvildeleje iført en superfed, neongul badedragt med matchende orange UV-øreringe.

Lea Othmar kølede af med "Paradise Hotel"-veninden Anne Plejdrup på Teglværksbroen i Sydhavnen.

Vis dette opslag på Instagram

Mongol 1&2

Et opslag delt af JOHN (@anneplejdrupp) den

Saszeline var, ligesom Sara Bro, i Tisvilde, hvor hun sejlede med sønnen Sean.

Mascha Vang dyppede tæerne i vandet, der løber bagerst i stjernens have i Kolding, hvor hun bor med kæresten Troels Krohn Dehli og datteren Hollie Nolia.

Caroline Fleming, der i øjeblikket låner Valdemars Slot på Tåsinge, har brugt varmen som undskyldning for at hoppe i den ene lækre badedragt efter den anden.

Hun har blandt andet været på stranden med model Mathilde Gøhler.

Lukas Forchhammer fra succesrige Lukas Graham kombinerer træning og badning i havnen. Han har netop været på ferie på solskinsøen Bornholm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close