Kendte22. april 2020

"Sommerdahl" vender tilbage med ny sæson

Der er godt nyt til dem, der trofast følger med i krimiserien om Dan Sommerdahl og de andre på TV2 Charlie
https://imgix.seoghoer.dk/laura_drasbaek_4.jpg
 (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Intet mindre end en halv million danskere har hver uge set med, når politiinspektør Dan Sommerdahl i skikkelse af Peter Mygind løser mystiske mordgåder med kollegaerne for Helsingør Politi, mens han kæmper for at holde enderne sammen i et hårdt prøvet ægteskab.

Og kan TV2 love de mange seere, at der er endnu flere afsnit i sigte, når Charlie-succesen vender tilbage med en sæson 2.

Pernille Bech Christensen, der er executive producer i TV2 Fiktion, er glad for, at TV2 Charlie i fremtiden kan give seerne mange flere drabsopklaringer og intenst kærlighedsdrama.

- Den flotte modtagelse blandt seerne tyder på, at vi er lykkedes med at skabe et dansk krimiserie-univers, som særligt er udviklet til TV 2 Charlie, fortæller Pernille Bech Christensen og fortsætter:

- Manusarbejdet er i fuld gang, og det tegner til at blive endnu en sæson fuld af stærke krimiplots. Og uden at afsløre for meget kan jeg godt fortælle, at vores tre hovedkarakterers indbyrdes relationer bliver sat yderligere på prøve.

Solgt til udlandet

Selve handlingen i anden sæson vil ligesom i den første udspille sig i det nordsjællandske. Ligesom Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikian indtager de tre hovedroller - Dan, Marianne og Flemming - fra sæson 1, som fortsat er fanget i et højspændt trekantsdrama.

"Sommerdahls" første sæson når ud over Danmarks grænser. Den er indtil videre solgt til en række europæiske lande, nemlig Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Schweiz, Luxemburg og Belgien.

Seriens sidste afsnit for denne gang rullede over skærmen den 19. april - sidste søndag.

Sponsoreret indhold