Kendte30. juli 2023

Sommer sydpå: Danske stjerner stikker af

Se hvor de kendte holder ferie i år - måske er du stødt ind i dem?

Kærlighed på Seychellerne

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller Åxman nød manden og varmen

Juli er for mange lig med sommerferie.

Og den nyder en lang række kendisser under varmere himmelstrøg, som du kan se herunder.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Lars H. Laursen

Ibiza

Efter deres overdådige slotsbryllup er Yussuf Yurary Poulsen, 29, og Maria Duus, 29, stukket af til Ibiza, hvor de bl.a. nyder livet på en båd og køler ned i en pool i selskab med deres to små børn.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Mikael Rieck

Fuerteventura

”Bachelor”-turtelduerne Jaffer Janjooa og Bolette Birch lader op til deres kommende bryllup med en tur til den spanske ferieø Fuerteventura, hvor ferien byder på ”masser af sol, badning, is, træning og kærlighed”.

Og så har parret også fundet tid til en omgang Uno.

De kendtes ferie 2023
 Privatfoto

Tyrkiet

”Paradise Hotel”-stjernen Rikke Gøransson, 37, nyder sin nyfundne kærlighed og solens stråler i den tyrkiske ferieby Marmaris, hvor Gøransson bl.a. har hoppet i bølgen blå.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Birger Storm

Tyskland

Traditionen tro starter Felix Smith, 46, sin og sønnernes sommerferie ud i Autostadt i tyske Wolfsburg, inden ferien går videre til Alperne, hvor de skal ud at vandre.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Mikael Rieck

Mikkel Kessler, 44, og fru Lea Hvidt Kessler, 34, er draget til Tyskland, hvor parret og deres tre børn bl.a. har lagt vejen forbi byerne Trier og Koblenz.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Lars H. Laursen

Også Sofie Lassen-Kahlke, 43, tilbringer sin sommerferie med familien i det tyske – nærmere bestemt i Glücksburg, hvor ”Kærlighed ved første hik”-stjernen bl.a. har nydt pomfritter på stranden og set på flotte solnedgange.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Dan Mariegaard

Spanien

Medina, 40, ferierer sammen med manden, Malo Chapsal, og parrets to små sønner i den eksklusive spanske ferieby Marbella.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Hanne Juul

Grækenland

Syd for den græske hovedstad Athen tilbringer nygifte Vickie Jo Ringgaard, 42, og manden, Niels Stausholm, deres hvedebrødsdage sammen med deres fælles datter, Isabelle, på knap fire år.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Mikael Rieck

Seychellerne

Rejseglade Christiane Schaumburg-Müller Åxman, 41, og Daniel Åxman, 43, slapper af i eksotiske og luksuriøse omgivelser på Seychellerne.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Jesper Sunesen

Italien

De nybagte forældre Stine Bjerre Mortensen, 41, og Casper U. Mortensen, 33, har ladet batterierne op i Piemonte, hvor de bl.a. har drukket kold hvidvin ved poolen og nydt udsigten over vinmarkerne.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Gregers Overvad

Også Stephania Potalivo, 36, og manden, Nils Petter Bro, holder ferie i skuespillerens andet hjemland, Italien.

Her ferierer parret helt specifikt på øen Ischia ud for Napoli, hvor de naturligvis har spist masser af pasta, pizza og italiensk is.

De kendtes ferie 2023
 Foto: Hanne Juul

Ungarn

Mens mange kendte er taget på badeferie, er Nikita Klæstrup, 28, og kæresten, Mikkel Christensen, på storbyferie i den ungarske hovedstad, Budapest, hvor de bl.a. har lagt vejen forbi den ikoniske og overdådigt udsmykkede New York Café.

Sponsoreret indhold