Kendte 27. december 2021

Som snydt ud af næsen: Reese Witherspoon chokerer nettet med billede af sine børn

Hollywoodstjernen er tilsyneladende i fuld gang med at sende små kloner af sig selv ud i verden. Datteren Ava og sønnen Deacon forbavser fans og følgere på grund af deres slående lighed med deres berømte mor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sætter man billedet af unge Reese Witherspoon – der i dag er 45 år – og så et af hendes 22-årige datter Ava op ved siden af hinanden, kan det faktisk være svært helt at se forskel.

Julen i det Witherspoonske hjem blev dokumenteret af skuespillerinden på Instagram, og det fik flere af hendes 27 millioner følgere til at spærre øjnene op. For i den blå sofa sidder hendes tre børn, Deacon på 18 år, Tennessee på ni og så førnævnte Ava på 22.

- Lige der, hvor jeg gerne vil være. Sammen med min familie. Ved pejsen. Grinende. Mens vi nyder hinandens selskab, skriver Reese Witherspoon under billedet, der har fået over 990.000 likes.

Artiklen fortsætter under opslaget:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med ønsker om en glædelig jul, påpeges det flere gange i kommentarerne, at Reese og børnene er som to – eller rettere fire – dråber vand.

- Oh my goodness, de ligner dig på en brik! Glædelig jul, skriver en følger under billedet, mens en anden stemmer i:

- Dejlig familie. Din datter ligner dig vanvittigt meget. Måtte lige kaste et ekstra blik.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Reese Witherspoon medvirkede i 1999 i kultfilmen "Cruel Intentions" - samme år blev hun gift med sin medspiller Ryan Philippe. Dengang var Reese 21 år gammel og altså stort set på samme alder som sin dobbeltgænger-datter Ava. (Foto: MEGA)

En anden skriver:

- Din søn er jo din TVILLING!

”Legally Blonde”-stjernen så selv fantastisk festlig ud i en skotskternet kjole fra sit eget brand Draper James. Udover børnene var hendes mand, Jim Toth, naturligvis også med til at fejre højtiden.

De to blev gift i 2011, og har sammen den yngste af sønnerne; Tennessee. De to andre børn, Deacon og Ava, har Reese sammen med eksmanden Ryan Philippe, med hvem hun var gift fra 1999 til 2008.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Instagram, MEGA

Det er absolut ikke svært at se, at de tre glade børn til venstre er i familie med stjernen til højre. (Foto: Instagram, MEGA)

Senest har Witherspoon kunne opleves i dramaserien "The Morning Show", mens hun sideløbende har haft gang i en succesfuld iværksætter-karriere.

I august solgte hun sit produktionsfirma Hello Sunshine for svimlende 5,6 milliarder kroner.

Sponsoreret indhold