Kendte17. januar 2022

Sofie tjener styrtende: Guld i Linde strømme

“X Factor”-værten kan leve af sin Instagram-­profil og inkasserer lækre lommepenge på at lave tv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du har måske set Sofie Linde læse højt for børn i McDonald’s-reklamerne eller hørt hendes “Tæt Talk” som ambassadør for Matas – eller fulgt hendes råd til køkkenhygge med ungerne i samarbejde med fødevaregiganten Arla.

Der er med andre ord godt gang i butikken Sofie Linde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linde_2_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er grund til at juble, for det kører i øjeblikket særdeles godt for Sofie Linde, 32. (Foto: Dan Mariegaard)

I den nyeste udgave af Eurowoman fortæller tv-værten da også, at hun er økonomisk uafhængig af sine værtstjanser på TV 2.

– For mig er det en kæmpe frihed, at jeg kan leve af min Instagram-profil. Det betyder, at jeg ikke er afhængig af en chef eller en tv-kanal.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linde_1_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

– For mig er det en kæmpe frihed, at jeg kan leve af min Instagram-profil. Det betyder, at jeg ikke er afhængig af en chef eller en tv-kanal, siger Sofie Linde til Eurowoman. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jeg er ikke nødt til at gøre noget, fordi jeg er fastansat. Det er den vigtigste magt for mig. Hvis de pludselig synes, jeg er for grim eller for dum, så har jeg mit eget sted.

Og så gør jeg mig umage med, hvem jeg samarbejder med. Jeg vil ikke underminere min troværdighed, siger hun bl.a. i interviewet, og man kan dermed nok konstatere, at pengene vælter ind.

Fede lommepenge

Ud over reklamesamarbejderne på det sociale medie, som Linde ifølge eget udsagn kan leve af, turnerer hun til foråret landet rundt med sin forestilling “Linde på Bjerget” sammen med Rasmus Bjerg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linde_3.jpg
 (Foto: TV 2)

Tv-værten er i øjeblikket så brandvarmt et navn, at alle gerne vil have lidt af Sofie Linde-effekten. Det skorter derfor ikke på samarbejder for den populære humørbombe. (Foto: TV 2)

Derudover toner hun traditionen tro frem på skærmen fredag efter fredag i bedste sendetid og underholder massevis af seere i “X Factor”.

Når tiden er til det, spartler og maler hun desuden et gammelt hus på Langeland, mens et filmhold fanger processen, som vises på TV 2 engang i løbet af 2022.

Det er efter sigende ikke småpenge, man får ud af at være vært på TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linde_3_0.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Sofie bekymrer sig ikke om, hvad chefen synes om hendes dundertale i “De største øjeblikke 2021”, hvor hun blandt andet evaluerede kanalens håndtering af MeToo-debatten. (Foto: Jesper Sunesen)

En producent, SE og HØR har talt med, som ønsker at være anonym, anslår, at Linde får i omegnen af 50.000 kroner pr. program – afhængigt af, hvad det er for et format, hun er vært på.

Til sammenligning fik Christian Degn ifølge førnævnte kilde 50.000 kroner for hvert afsnit af “Alt det min far ikke har lært mig”, som er et noget mindre format end “X Factor”.

Sponsoreret indhold