Kendte13. december 2023

Sofie Linde skal se "X Factor" fra sofaen: – Jeg er mega misundelig!

Selv om hun selv valgte at forlade programmet, så bliver det hårdt for Sofie Linde at følge "X Factor" fra sidelinjen, når Maria Fantino skal være ny vært
Sofie Linde om X factor uden hende
Sofie Linde kommer til at se misundeligt med fra sofaen, når den nye vært Maria Fantino byder velkommen til en ny sæson af "X Factor" den 1. januar.
 Foto: Dan Mariegaard

Læs også: Sofie Linde på flugt i nyt program

Tv-værtinden Sofie Linde glæder sig til at se sin efterfølger Maria Fantino stå i værtsrollen, når en ny sæson af "X Factor" har premiere 1. januar, men det bliver med blandede følelser.

Det forklarer hun til SE og HØR ved premieren på "LOL: Den der ler sidst".

– Selvfølgelig kommer det til at føles helt vildt mærkeligt for fanden. Jeg elskede at lave det program. Det bor jo en lille smule i mig. Jeg blev voksen der, jeg fik mine to unger, mens jeg lavede det program, men når det så er sagt så glæder jeg mig bare så meget til at se Maria, siger Sofie Linde.

Værtinden nåede at stå i spidsen for "X Factor" i otte sæsoner, men tidligere på året kunne hun fortælle, at det var slut, og den beslutning står hun stadig ved.

– Jeg har altid elsket og savner stadig at lave "X Factor", men sidste år var sådan et godt tidspunkt at stoppe, for jeg havde haft en vidunderlig sæson, forklarer hun.

Er du ikke lidt misundelig?

– Jeg er mega misundelig! Selvfølgelig er jeg det, men det ville føles forkert, hvis jeg ikke var, og det var meningen med det hele. Det var det jeg snakkede med min mand om dengang. Vi må aldrig blive ved med noget til det står os ud af ørene.

OPGAVE: Pressemøde på den kommende sæson af ”X Factor”Maria Fantino, Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman.STED: TV2JOURNALIST: Nicklas og Amalie FOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230830OPGAVE: Pressemøde på den kommende sæson af ”X Factor”Maria Fantino, Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman.STED: TV2JOURNALIST: Nicklas og Line FOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230830
Maria Fantino skal forsøge at holde Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman i ørerne, når "X Factor" engang i det nye år går live.
 Foto: Hanne Juul

Værtinden forklarer dog, at hun med sikkerhed kommer til at sidde og se med fra sofaen.

– Det er jo sådan et kærlighedsbarn jeg sender videre, og det er jo mine venner, der laver det, så selvfølgelig ser jeg med, og selvfølgelig er jeg jaloux over ikke at være med til festen, men det betyder ikke, at jeg ikke kommer til at sidde klar 1. januar og heppe med.

Sofie Linde er i det nye år aktuel som vært for underholdningsprogrammet "LOL: Den der ler sidst", der har premiere på streamingtjenensen Prime Video 29. december

Sponsoreret indhold