Sofie Linde raser over coronavirus: - Det er vanvittigt

Foto: Thomas Laursen

Det deler hun sine følelser om i et nyt, længere opslag på Instagram, hvor hun giver udtryk for sin frustrationer. 

- Jeg hader den her virus. Jeg hader alt, hvad den ødelægger og tager fra os. I dag skal vi alle have lov til at reagere, skriver Sofie i sit opslag.

I opslaget sender Sofie Linde desuden sine tanker til alle dem, som myndighedernes restriktioner går særligt ud over. Det gælder alle lige fra folkeskoleelever til sommerens festivaler til psykisk syge. 

- Det er synd for os alle sammen. Det er vanvittigt det her, skriver hun.

Opslaget blev lagt op kort tid efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag aften, hvor det blev meddelt, at folkeskolernes mindste klasser samt daginstitutioner ville være det første, man åbnede efter påske. 

Frustrationen betyder dog ikke, at Sofie ikke har tænkt sig at følge myndighedernes retningslinjer længere, men blot at det er okay at være frustreret over situationen.

- Det betyder bare, at vi som mennesker skal have lov til at reagere på den nye virkelighed, som vi lever i. Og det er også at udvise samfundssind, at rumme disse reaktioner. Fra alle.

Sofie afslutter sit opslag med at skrive:

- Jeg sender tanker og virtuelle kram til jer alle. Pis' os'....

Se Sofies opslag her:

Vis dette opslag på Instagram

Jeg hader den her virus. Jeg hader alt hvad den ødelægger og tager fra os. I dag skal vi alle have lov til, at reagere. Det betyder ikke, at de restriktioner der er blevet os pålagt ikke er de rigtige. Det betyder bare, at vi som mennesker skal have lov til at reagere på den nye virkelighed som vi lever i. Og det er også at udvise samfundssind, at rumme disse reaktioner. Fra alle. Og alle aldre. For det er da synd for de 9. klasser, der ikke skal kaste med karameller og/eller sige ordentlig farvel til vennerne på efterskolen. Det synd for alle dem, der afslutter deres ungdomsuddannelse og ikke ikke kommer på studenterkørsel. Det er synd for alle de, som står i en økonomisk og arbejdsmæssig situation, hvor de ikke ved om de er købt eller solgt. Det er synd for alle de, som skal fyre gode og dygtige medarbejdere. Det er synd for alle de kunstnere og musikere, der havde glædet sig til - og regnet med at skulle samle folk hen over sommeren. Det er synd for festivalerne, teatrene, museerne, højskolerne og foreningerne. Det er synd for de ensomme, - for de psykisk syge, - for de akut syge, - for de gravide og de gamle. Det er synd for os alle sammen. Det er vanvittigt det her. Imorgen søger jeg for, at hovedet vender opad og benene nedad - og husker mig selv på, at vi nok skal komme igennem det her. På en eller anden måde Men i dag reagerer jeg lige. Jeg sender tanker og virtuelle kram til jer alle Pis’ os’....

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close