Kendte31. august 2023

Sofie Linde og Thomas Blachman gav Oh Land særlig bryllupsgave

Det er ikke den typiske bryllupsgave, som Oh Land har fået af sin "X Factor"-familie
Nanna Øland får overraskende gave af Blachman og Linde
Nanna Øland Fabricius har fået en noget overraskende bryllupsgave af Sofie Linde og Thomas Blachman.
 Foto: Hanne Juul/Kaspar Wenstrup

I weekenden sagde Nanna Øland Fabricius "ja" til sin udkårne, da hun blev gift med Adi Zukanovic.

Sangerinden, der går under kunstnernavnet Oh Land, havde inviteret nogle af sine gamle og snart kommende kolleger med til kærlighedsfesten.

I en story på Instagram afslører Oh Land, at den tidligere "X Factor"-vært Sofie Linde og hendes kæreste Joakim Ingversen var inviteret, og det samme var Thomas Blachman med sin forlovede Julie Werup.

Sammen med makeup-artist på sangkonkurrencen Nina Larsen havde de nu tidligere kolleger slået sig sammen om en ganske særlig gave til brudeparret.

I Oh Lands story kan man se Sofie Linde og Joakim Ingversen komme slæbende på et lyserødt og hvidt hus med hønsenet, mens sangerinden er iført sin bryllupskjole og et kortere bryllupsslør.

I teksten skriver Oh Land "Har fået et kaninbur af de bedste" med en grine/græde-emoji og flere hjerter efterfølgende, mens hun har tagget de glade givere.

Oh Land har ikke kun sagt "ja" til sin udkårne, men også ja til at vende tilbage til "X Factor", efter to års pause.

Det nye "X factor"-hold
Nanna Øland Fabricius vender tilbage til "X Factor", hvor veninden Sofie Linde er blevet erstattet af Maria Fantino som vært.
 Foto: Hanne Juul

Her skal hun sidde ved siden af Simon Kvamm og sin tilsyneladende gode ven Thomas Blachman, når en ny sæson af sangkonkurrencen løber over skærmen til nytår.

Sponsoreret indhold