Sofie Linde lagt for had: - Du har ødelagt alt

Jublen ville ingen ende tage, da Sofie Linde i sidste uge fandt ud af, at hun er nomineret til prisen som "Årets TV-vært" ved dette års Zulu Awards.

Zulu Awards 2021 løber af stablen torsdag den 29. april, bliver sendt på TV 2 Zulu og TV 2 Play søndag den 2. maj klokken 21.00 og har Christopher som vært. Du kan se alle de nominerede her:

Naturligvis vil Sofie Linde gerne vinde den eftertragtede pris, og derfor bad hun forleden sine følgere om hjælp ved at stemme på hende. Det var dog ikke alle, der var med på den.

På sin Instagram-story viste "X Factor"-dronningen, at hun blev bombarderet med onde og hadefulde beskeder. De fokuserede primært på, at hun med sin tale ved Zulu Comedy Galla 2020 var med til at starte anden bølge af MeToo i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linde afslører ikke i \

Sofie Linde fik en del onde beskeder i indbakken efter sin jubel over nomineringen til Zulu Awards 2021 (Foto: Thomas Laursen)

- Fucking luder. Du har ødelagt alt! De fucking kvinder kommer frem efter 20 år og råber op omkring, at de har fået en lille krammer, skriver en anonym Instagram-bruger. 

Vi har for forståelsens skyld valgt at rette det væld af stavefejl, som havde sneget sig ind i den relativt korte kommentar.

Du fik Jes Dorph fyret!

Vreden blandt Sofie Lindes mere end 640.000 følgere stopper dog ikke der. En anden anonym internetkriger beskylder hende blandt andet for at være skyld i, at Jes Dorph-Petersen blev fyret for en række krænkelsessager.

- Jeg holder utrolig meget af at se dig på tv og din dygtige tilgange, men jeg er meget ked af, at du har været med til at skabe denne hysteriske situation omkring mænd og kvinder synspunkt på arbejdspladserne, skriver Instagram-brugeren og fortsætter:

- Trist at se, at du et eller andet sted har fået så mange mennesker fyret ud fra et latterligt Zulu tv-show. Trist at det nu også er gået ud over Jes Dorph-Petersen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Designer Morten Ussing har skabt den smukke blå kjole, der nu er blevet en del af Danmarkshistorien og fortællingen om begivenhederne i 2020

Med sin tale ved Zulu Comedy Galla 2020 var Sofie Linde med til at starte bølge numer to af MeToo her i landet (Foto: Thomas Laursen)

Heldigvis tager Sofie ikke de onde og uværdige beskeder tungt. Hun har det seneste år i endnu højere grad lært at sortere det værste lort fra indbakken ud til højre.

- Tak for jeres søde beskeder, jeg er helt okay. Idioterne får ikke lov til at ødelægge denne geniale forårsdag for mig, skriver Linde til på sin Instagram-story, til de følgere, som i kølvandet på de hadefulde beskeder sendte hende masser af opbakning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close