Kendte28. september 2022

Sofie Linde gør det igen: Poserer i undertøj

Tv-værten forsøger sig endnu en gang med at stå klar som lingerimodel

Sofie Linde Femilet

Det er ikke mange måneder siden, den velkendte “X Factor”-vært Sofie Linde kunne overraske Danmark, da hun sprang ud som modig undertøjsmodel.

Hun var først ikke meget for det, men det lader til, at hun har fået smag for at vise sine flotte former frem.

– Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at være model for Femilet, råbte jeg straks “neeej” – det kan jeg da ikke…?”, lød det dengang fra hende.

Men det kunne hun altså, og det strømmede da også ind med positive kommentarer og ord efterfølgende.

Derfor kommer det muligvis heller ikke bag på alle, at Linde nu vælger at gøre det igen.

– Nå det her? Det er såmænd bare mig, som undertøjsmodel, skriver hun til opslaget, hvor hun på to billeder ses posere i sit og mandens sommerhus “Vennely”, der ligger på Langeland.

Artiklen fortsætter under opslaget

Derfor gør hun det

Selv beskriver undertøjsmærket da også samarbejdet med tv-værten som “stærkt”, og at det er skabt med håbet om at skabe et mere inkluderende og relaterbart univers.

– Jeg har en årrække dæmoniseret pænt undertøj, og det har været syret at se mig selv og se mine bryster sidde på en speciel måde. Jeg har fået bygget fortællingen op omkring, at de nok var gået halvvejs på pension efter to børn. Men jeg har da fundet ud af nu, at der jo er masser af gode år tilbage i dem, lyder det fra Linde på Femilets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Det var i første omgang Sofie Lindes husbond, Joakim Ingversen, der fik hende overtalt til at hoppe ud i erhvervet som undertøjsmodel.
 Foto: Mikael Rieck

Ifølge Linde så har hun med sit samarbejde virkelig opdaget, hvor meget godt det giver hende at have noget rart og pænt på inden under sine klæder.

– Det lyder jo helt åndssvagt, men jeg har bare aldrig givet mig selv tid til at prioritere det, hvilket ikke giver nogen mening, for det er jo den inderste krammer man i virkeligheden får, fortæller hun.

Lindes nyeste opslag har i skrivende stund fået mere end 44.000 likes, mens flere allerede har kommenteret på, hvor skarp Linde står som model i det sorte undertøj.

Sponsoreret indhold