Kendte30. april 2020

Sofie Linde deler trist besked

Den smukke ”X Factor”-vært Sofie Linde får rigtig mange beskeder om sin krop. Og det er altså noget, der påvirker humøret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_prg_3_tsl_20200306_0236.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det sidste stykke tid har den lattermilde Sofie Linde fået en del beskeder. Og selv om de højst sandsynligt udspringer et godt sted fra, så er det alligevel noget, som gør den 30-årige vært en smule trist.

Det afslører hun i et opslag på Instagram:

- Kære venner. Jeg har det seneste stykke tid fået utrolig mange spørgsmål vedr. min krop og min vægt. Stort set alle er positive; “Hvor er det flot, at du har tabt dig”, “Hvor er du blevet smuk efter du har tabt dig, hvordan har du gjort det?”, “Endelig kan man se din krop. Godt gået”, starter Sofie Linde sit opslag.

Selv om beskederne stensikkert er sendt af sted med masser af positivitet og kærlighed, er det ikke noget, Sofie Linde hylder.

Problemet for den garvede tv-vært er nemlig fokusset på vores kroppe:

- For er vi virkelig stadig der? Dér hvor vi stadig synes at det flot og flottest hvis man har tabt sig? Og dér hvor vi kommenterer på hinandens kroppe og vægt?, spørger hun sine mere end 547.000 følgere på Instagram.

I stedet opfordrer Sofie Linde til, at vi alle sammen fokuserer på noget helt andet – på det enkelte menneske og omgivelserne.

Linde mener nemlig, at det store fokus på kroppe ligger dybt forankret i os alle – men håber, at det en dag vil være anderledes:

- Jeg drømmer sådan om, at vi sammen arbejder henimod, at det er en ‘ikke-ting’ hvordan vores - og andres kroppe tager sig ud.

Se hele Sofie Lindes Instagram-opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold