Kendte24. december 2023

Sofa og sønnerne: Natasja Crones bedste julegave

Rare og rolige dage med den nærmeste familie er det vigtigste for den 53-årige TV 2-stjerne, når julen skal fejres
2023 var et fantastisk år for Natasja – og et af højdepunkterne var en mand med en ring: – Rasmus friede til mig på min fødselsdag. Det var virkelig et højdepunkt, smiler Natasja, som i den grad blev overrasket.
2023 var et fantastisk år for Natasja – og et af højdepunkterne var en mand med en ring: – Rasmus friede til mig på min fødselsdag. Det var virkelig et højdepunkt, smiler Natasja, som i den grad blev overrasket.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Nu er de blevet gift

Den 25. december sætter Natasja Crone sig helst til rette i sofaen i blødt tøj og med en god film.

Der bliver slappet af efter en forhåbentlig forrygende aften med hele familien – og på 1. juledagsmenuen er der rester fra julebordet.

– Så kan det godt være, at der er nogle, der kommer forbi og ønsker god jul – men vi har ikke en masse arrangementer, så man føler, man skal alt muligt og skal ud af døren hele tiden, fortæller Natasja til SE og HØR.

– Jeg vil gerne have, at 1. og 2. juledag er nogle dage, hvor vi tusser rundt, lyder det fra Crone, som du kan nyde på TV 2 den 22. december i ”Alletiders juleshow”.

Og den slags kvalitetstid med familien er den bedste gave, hun kan få i julen.

– Helt banalt er det at se min familie glade sammen og opleve, at de har det godt sammen.

– Det kan man ikke tage for givet.

Igen i år står Natasja Crone, 53, i spidsen for TV 2’s ”Alletiders juleshow”, som blev optaget i slutningen af november i Musikkens Hus i Aalborg: – Showet er helt klart med til at skyde min julestemning i gang. Man glemmer, at verden er grum og ubarmhjertig og har et frirum.
Igen i år står Natasja Crone, 53, i spidsen for TV 2’s ”Alletiders juleshow”, som blev optaget i slutningen af november i Musikkens Hus i Aalborg: – Showet er helt klart med til at skyde min julestemning i gang. Man glemmer, at verden er grum og ubarmhjertig og har et frirum.
 Foto: Martin Dam Kristensen/ TV 2

– Mine børn er i 20’erne, så det at de er hjemme og har det godt, betyder bare utrolig meget, siger Natasja, som bor i Vedbæk med sin forlovede Rasmus Tantholdt samt Natasjas søn Noah på 21 og Rasmus søn, Emil, på 19, mens Natasjas ældste søn, Samuel på 25 er flyttet hjemmefra.

– At se dem som unge glade voksne betyder meget for mig.

– Meget mere end alt det andet tilsammen. Jeg kan mærke helt ind i knoglerne, at det er det, der betyder noget, slår Natasja fast.

Tantholdt i køkkenet

Mens Rasmus Tantholdt, 50, rapporterer fra verdens brændpunkter, er Natasja for tiden udlånt fra TV 2 Nyhederne til ”Go’ aften Live”.

Også derfor er julen en tiltrængt pause i en hektisk hverdag.

– Jeg er ikke den mest julede, du kan finde.

– For mig er julen mere en pause, hvor jeg ser familien og prioriterer ordentlig tid sammen, som vi ikke når i hverdagen. Det værner jeg meget om, lyder det fra den erfarne skærmsild, som fejrer selve juleaften med både sin og Rasmus’ familier.

Natasja med sine to sønner, 21-årige Noah og Samuel, 25, på Smukfest i sommer
Natasja med sine to sønner, 21-årige Noah og Samuel, 25, på Smukfest i sommer: – I 2023 var vi ude og rejse med vores voksne børn, og var også på Smukfest sammen. Sådan nogle oplevelser betyder pludselig alt, fordi børnene nu har deres eget liv, og man ikke er sammen altid, siger Natasja.
 Foto: Kaspar Wenstrup

– Vi bliver 14 i år, afslører hun – og på bordet serveres der gås og and – og det er Rasmus, der står i køkkenet sammen med Natasjas svoger, Hans.

– Rasmus er sindssygt god til at lave mad – og han kan også rigtig godt lide det, så det styrer de, roser Natasja.

Både hvide og brunede kartofler, rødkål og en god sovs er også fast inventar.

– Så dækker jeg bord og min mor laver risalamande, så vi ikke skal lave det hele, erklærer Crone.

Tørrer under træet

Når dansen om træet er overstået og der skal uddeles gaver, har Natasja egentlig fået opfyldt sit største ønske.

Nemlig en aften med dem, hun har kær.

Rasmus Tantholdt er far til 19-årige Emil (yderst til højre). På armen har han sin nevø, Sigurd, og ved siden af Natasja hendes søn Samuel.
Rasmus Tantholdt er far til 19-årige Emil (yderst til højre). På armen har han sin nevø, Sigurd, og ved siden af Natasja hendes søn Samuel. Hele den sammenbragte familie har nydt flere gode ferier sammen i 2023: – I oktober fejrede vi Rasmus’ 50-års fødselsdag. Hans højeste ønske var at fejre sin fødselsdag på en båd med sin familie. Det gjorde vi på Mauritius – og det var virkelig dejligt, fortæller Crone.
 Foto: Dan Mariegaard

Men hendes mor rykker igen og igen for en ønskeseddel, så det får hun selvfølgelig.

– Jeg har ønsket mig noget så kedeligt som en føntørrer, fordi den er gået i stykker. Og noget træningstøj.

– Jeg gider ikke bare have nyt, nyt, nyt. Så jeg prøver at se, hvad jeg skal ønske mig af nye ting, fordi det er slidt op.

– Jeg synes, det er svært. Det med bare at få alle nye mulige ting bliver lidt ligegyldigt, når man når en vis alder, mener journalisten.

– Med den alder, børnene har nu, handler det ikke om gaverne for hverken dem eller mig.

– Der handler det om, at man kan lide at være sammen, siger den hjertevarme mor.

Sponsoreret indhold