Kendte 13. juli 2021

Søren Sko mødte sin soulmate – mens han var gift med en anden

Musikerens ægteskab varede 32 år, før han blev stormende forelsket i Malene. Og så måtte han tage sit livs beslutning
Foto: Viaplay/Anthon Unger

Den danske sanger Søren Sko, 58, gik egentlig rundt og forestillede sig, at han skulle være sammen med sin kone resten af livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men så mødte han yogainstruktøren Malene Bak Frederiksen. Og lynet slog ned.

Sådan beskriver han selv mødet med kvinden i det nye TV3-program ”Syng min sang”. Her mødes fire kendte mennesker til en snak om livet og karrieren, ligesom de desuden giver hinanden lov til at fortolke nogle af deres egne største hits hver især.

Sko fortæller, at han kendte Malene fra gamle dage, men at kærligheden pludselig blomstrede, da de mødtes efter adskillige år hver for sig. Faktisk var kærligheden mellem dem umulig at ignorere.

- Og så slog lynet bare ned, og så skulle jeg jo træffe den sværeste og bedste beslutning i hele mit liv. For nu skulle jeg ligesom hjem og fortælle, at jeg havde mødt en anden, siger han.

Men derhjemme ventede hans kone gennem hele 32 år. Og beskeden om at han havde fundet en ny var naturligvis bestemt ikke sjov for Søren Sko at viderebringe.

- Jeg vidste bare også med det samme, at det her ikke kunne forsvinde ud af mit liv. Jeg svulmede af kærlighed, fortæller han til sine musikalske kollegaer Wafande, Fallulah og Lucy Love, før han tilføjer:

- Det var virkelig svært. Men hvis jeg ikke gjorde det, så ville jeg leve halvt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Viaplay/Anthon Unger

(Foto: Viaplay/Anthon Unger)

Selvom beslutningen og bruddet var hårdt at komme igennem, så vidste den populære danske musiker også, at han ville svigte sin familie og sig selv, hvis han ikke fulgte sit hjerte.

- Man skal hele tiden huske at være tro mod sig selv og sine nærmeste. Jeg har ikke altid fortalt sandheden, eller fulgt mit hjerte, så jeg har helt sikkert truffet den rigtige, men svære, beslutning, siger han desuden i TV3-programmet.

Hør Søren Sko fortælle om da kærligheden ramte ham:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Tidligere har han fortalt historien om sit livs beslutning til Femina.

Første gang han mødte Malene – i 1993 – var det efter en Sko/Torp-koncert i Aarhus.

- Vi kunne virkelig godt lide hinanden, kunne bare mærke, at der var et eller andet. Men på det tidspunkt havde jeg jo en kæreste og havde lige købt hus. Så Malene forsvandt ligesom mellem fingrene på mig, for jeg kunne ikke lige nosse mig sammen til at gøre noget, har han sagt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Efter omkring 30 år fra hinanden blev Søren Sko og Malene Bak Frederiksen ramt af amors pil.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Der gik 11 år. Han blev far til to børn og havde det godt i sit daværende parforhold. Han mødte Malene igen, men heller ikke denne gang blev det til mere end almindelig god, venskabelig kemi.

Men tredje gang kom det famøse lynnedslag.

- Og da jeg så hende komme gående med sin cykel, tænkte jeg: Tredje gang, nu bliver jeg nødt til at tage mig sammen. Til at sige, at ”nu skal vi to være sammen”. Det … kunne jeg bare mærke.

Søren Sko og Malene Bak Frederiksen gav hinanden det store ja ved et globryllup i september 2018.

"Syng min sang" kan ses på TV3 mandag til torsdag fra klokken 20. Eller hele tiden på Viaplay.

Sponsoreret indhold