Kendte 28. januar 2020

Søren Pilmark skærer i prisen: Rabat på Bornholms dyreste sommerhus

Bornholm, Bornholm, Bornholm - du, min dejlige ferieø
(Foto: Thomas Laursen)

Der er måske ikke så meget feriestemning i øjeblikket, hvor regnen banker mod ruden, men hvis du gerne vil være klar til en sommer på solskinsøen Bornholm, kan det være, at det er dig, der skal købe Søren Pilmarks sommerhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I så fald kan du nu overtage det med rabat: den folkekære skuespiller har nemlig lige skåret en halv million kroner af prisen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Bindingsværkshuset er fra 1935, og indtil for nyligt var det udbudt til salg for lige knap otte millioner kroner, men nu er prisen altså blevet justeret ned,  så det solgule sommerhus skal koste dig 7.495.000 kroner.

For det beløb får du et hus, der rummer intet mindre 197 kvadratmeter bolig, en kælder på 112 kvadratmeter og en 1,7 hektar stor grund med udsigt til havet - der ifølge salgsopstillingen fra liebhaverkæden Lilienhoff blandt andet gemmer på vandløb, park, klipper og æblelund.

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Foto: Boliga

Søren Pilmarks sommerhus kan blive dit. (Foto: Lilienhoff)

Stadig Bornholms dyreste

Selvom prisen har fået et hak ned, er Pilmarks ferievilla ifølge Boliga.dk stadig det dyreste sommerhus, der er udbudt til salg på klippeøen i øjeblikket.

Udbudsprisen på knap 7,5 millioner kroner svarer til, at en potentiel køber skal smide lige omkring 38.000 pr. kvadratmeter for skuespillerens sommerhus.

Til sammenligning blev de bornholmske feriehuse i gennemsnit handlet til en kvadratmeterpris på lige over 15.100 kroner i 2019.

Søren Pilmark er i øjeblikket på turné med de tre andre loge-brødre i Ørkenens Sønner og showet; “En Fez I en Hornlygte”.

Derudover har han spillet med end lang række publikumsfavoritter: lige fra "Blinkende Lygter" til rollen som drabschef i filmene baseret på Jussi Adler-Olsens populære bogserie om Afdeling Q.

 

Sponsoreret indhold