Kendte22. september 2022

Søren Pape Poulsen sætter ord på skilsmissen

De Konservatives partiformanden Søren Pape Poulsen kom alene til premieren på The Producers
Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vasquez kom sammen til dronningens gallamiddag den 11. september, men efterfølgende har Søren Pape Poulsen meldt ud, at de to skal skilles. nbsp;
Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vasquez kom sammen til dronningens gallamiddag den 11. september, men efterfølgende har Søren Pape Poulsen meldt ud, at de to skal skilles.
 Foto: Ritzau Scanpix

Søren Pape Poulsen har været noget i vælten på det sidste, efter han annoncerede, at ham og manden Josue Medina Vasquez skulle skilles. Af samme grund troppede statsministerkandidaten også op alene, da der var premiere på musicalen “The Producers”.

Da SE og HØRs udsendte mødte ham på Det Ny Teater, satte han nogle ord på hele situationen.

– Selvfølgelig bearbejder man det, men man kan godt gå fra hinanden uden at være uvenner, fortalte han og forsøgte hurtigt at lukke den ned.

– Og det er det, jeg vil sige, fordi der er også ting, der hører privatlivet til.

Aldrig behageligt

Men viborgenseren satte dog alligevel lidt flere ord på, og han fortalte, han havde det.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Søren Pape Poulsen kom alene til premieren på "The Producers". 
Søren Pape Poulsen kom alene til premieren på "The Producers".
 Foto: Lars H. Laursen

– Stille og roligt. Det er aldrig behageligt at skulle igennem sådan noget, det tror jeg ethvert menneske kan sætte sig ind i, fortalte han til SE og HØR.

For Pape Poulsen har det også været svært, men de to er skiltes, uden de er blevet uvenner, på trods af mediernes dækning af eksmandens mange løgne om både sit ophav og religion.

– Man kommer ud på den anden side, og det kunne vi også.

Voksne mennesker

Bruddet skulle ifølge ham være foregået meget stille og roligt.

– Vi er voksne mennesker, og vi kiggede hinanden i øjnene og sagde “vi finder hver især en vej i livet”, og det er så det vi gør, afsluttede han, inden han skulle ind og se musicalen, som han havde glædet sig til at se.

Sponsoreret indhold