Kendte13. december 2023 (opd. 13. december 2023)

Søren Østergaard er "ærgerlig og sur på TV 2": Nu ændrer tv-kanalen titel på program

Zirkus Nemo-direktøren er med egne ord "ærgerlig og sur på TV 2", efter de har brugt hans diagnose til at markedsføre en kommende dokumentar
Dokumentaren "Søren Østergaard - manden i manegen" bliver vist på TV 2 Charlie den 19. december og kan også ses på TV 2 Play.
Dokumentaren "Søren Østergaard - manden i manegen" bliver vist på TV 2 Charlie den 19. december og kan også ses på TV 2 Play.
 Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Ramt af frygtelig sygdom: Søren Østergaard diagnosticeret med Parkinson

Da TV 2 den 1. december løftede sløret for en kommende dokumentar om Søren Østergaard, skete det med titlen "Søren Østergaard – da min hånd begyndte at ryste".

Det var en dokumentar, som SE og HØR også omtalte, for her blev det afsløret, at den 66-årige multikunstner var blevet diagnosticeret med Parkinson.

Men over for B.T. ærgrer Østergaard sig over, at hans sygdom bliver hovedfokus i programmet:

– Det program handler om alt muligt andet end min Parkinsons. Jeg kommer desværre til at tude lidt og sige, at jeg er ked af det, og det irriterer mig, at jeg gør det, men det er fordi, jeg bliver grådlabil over det. Det er så det sekund, det bliver nævnt i programmet, siger han til medier, der også skriver, at han er "ærgerlig og sur på TV 2".

Fin dialog

HER&NU har forelagt TV 2 kritikken, som de ifølge mediet ikke vil forholde sig direkte til.

Dog oplyser programmets redaktør Lars Erik Nielsen, at de har haft en "fin dialog" med Søren Østergaard omkring programmet.

TV 2 er da også gået så langt som til at ændre titlen på programmet. Dokumentaren, der sendes på TV 2 Charlie den 19. december, hedder ikke længere "Søren Østergaard – da min hånd begyndte at ryste", men sendes nu under titlen "Søren Østergaard – manden i manegen".

Sponsoreret indhold