Kendte30. marts 2020

Søren Brostrøm om kult-status: Meget overvældende

Søren Brostrøm gæstede mandag formiddag ”Go’ morgen Danmark”, og her satte han både ord på den enorme støtte, han har modtaget den sidste tid, sin nye frisure – og hvordan han vurderer situationen herhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren_brostroem_0.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Søren Brostrøm er de seneste uger blevet hyldet for sin måde at styre landet igennem coronakrisen.

Mandag formiddag satte den 54-årige direktør i Sundhedsstyrelsen så ord på, hvordan det er at blive udråbt til landshelt og coronageneral.

Det skete, da han gæstede ”Go’ morgen Danmark”:

- Jeg synes, det er overvældende med den positive feedback, som jeg får, og mine medarbejdere fra Sundhedsstyrelsen får, fortalte Søren Brostrøm, inden han tilføjede:

- Det er ikke noget, jeg har søgt. Jeg var egentlig helst fri for det og bare passe mit arbejde, men jeg må også erkende, at det fylder meget. Sundhedsstyrelsen fylder meget, og så bliver jeg selvfølgelig offentligt ansigt på det.

Da Søren Brostrøm deltog i lørdagens TV 2-arrangement ”Danmark står sammen”, var der flere, der bemærkede, at han var blevet klippet.

Og det fik flere til at spekulere i, hvor mon direktøren havde fået studset lokkerne. Brostrøm kom selv med svaret:

Han havde nemlig selv forsøgt sig som frisør – og søndag delte han derfor et billede på sin Twitter-profil, hvor han viste sin nye frisure frem.

I bedste samfundssind-stil havde Søren Brostrøm desuden valgt at sende penge til sin frisør for at støtte frisøren i den svære tid.

- Der var nogle, der var begyndt at sige, at jeg var blevet lidt langhåret, og det var der jo en grund til, for frisøren er jo lukket. Jeg klippede mig selv med sådan en maskine, jeg var nede og finde i kælderen. Og det blev lidt skævt i nakken, fortalte Brostrøm, da han gæstede ”Go’ morgen Danmark” mandag morgen.

Under sit besøg kom Brostrøm også med lidt positive nyheder. Han mener nemlig, at der er grund til at være behersket optimist, når vi ser på de danske tal.

- Der er grund til behersket optimisme, når vi kigger på dag-til-dag-stigningen. Der er ingen tvivl om, at kurven går op, men sådan er det med epidemier. Hvis vi kigger på dag-til-dag-stigningstaksten både med smittede og indlagte så ser det ikke så voldsomt ud, og det gør, at vi er beherskede optimistiske.

- Hvad betyder det at være behersket optimist?, lød spørgsmålet herefter fra tv-vært Jes Dorph.

- Det kunne være værre. Man skal dog altid tage forbehold. Det er en epidemi, det er biologi. Vi har set fra udlandet, at det lige pludseligt kan stige, lød det fra Søren Brostrøm.

Sponsoreret indhold