Kendte10. februar 2018

Kvinde anmeldte indbrud i sit hus: Sønnen havde holdt fest

Politiet blev torsdag kaldt ud til et indbrud på Hospitalsvej i Gjesing ved Esbjerg. Det skulle dog vise sig, at der ikke havde været ubudne gæster, selv om huset ”var gennemrodet”. Det var blot familiens søn, der havde holdt fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20140221-100640-5_51mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

Et ægtepar på Hospitalsvej i Gjesing ved Esbjerg kom torsdag hjem til et gennemrodet hus.

Ægteparret kunne se, at der havde været ubudne gæster, men kunne umiddelbart ikke få et præcist overblik over, hvad der var blevet stjålet.

Det skulle dog vise sig, at der ikke havde været indbrudstyve på spil. Det ”gennemrodede hus” skyldtes i stedet den fest, som familiens søn havde holdt – og den festglade teenager havde åbenbart ikke få ryddet ordentlig op efter festlighederne.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ægteparret var dog overbeviste om, at der havde været indbrud i villaen, da de kom hjem. De kunne tilmed se, at de uvelkomne gæster havde opholdt sig længere tid på ejendommen, da der også stod åbne spiritusflasker rundt omkring i huset.

De valgte derfor at anmelde sagen til ordensmagten, der sendte en patrulje. Patruljens betjente blev dog mødt af en brødebetynget kvinde på adressen.

Kvinden måtte gå til bekendelse og forklare, at der ikke havde været indbrud. Det var i stedet hendes egen søn, der havde rodet huset godt og grundigt til, mens han holdt fest. Det var således også sønnen og hans venner, der havde tømt spiritusflaskerne.

Desværre havde sønnen ikke sanset at få ryddet ordentlig op igen, og derfor troede forældreparret altså, at der havde været indbrud. Hovsa.

Historien melder desværre ikke, om sønnen blev sat i gang med oprydningen efter sin fest.

Sponsoreret indhold