Kendte2. marts 2024

Sød musik og forårsbaby: Rasmus Nøhr havde opgivet drømmen om børn

Han havde accepteret, at det aldrig ville ske, men nu venter den danske sanger en lille datter med sin 22-årige kæreste
Rasmus Nøhr bliver om få uger far for første gang.
Rasmus Nøhr bliver om få uger far for første gang.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Musiker Rasmus Nøhr skal være far

Den 51-årige Rasmus Nøhr går en helt særlig tid i møde. ”Sommer i Europa”-sangeren kan nemlig afsløre, at han om ganske kort tid skal være far for første gang.

- Pludselig står der uendeligt meget mere på spil, siger han til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg synes, det er vildt, at jeg skal have den rolle for en lille pige, vise hende verden, sørge for der ikke sker hende noget og give hende alle de kys og kram, der findes her fra og til månen. Det kan godt give klump i halsen og tårer i øjnene at tænke på.

Var alene

Faktisk havde den danske musiker for flere år siden accepteret, at det med en dag at blive far måske ikke ville ske for ham.

Rasmus Nøhr og kæresten Agnes Gjetting.
Rasmus Nøhr og kæresten Agnes Gjetting.
 Foto: Privat

- Især under lockdown, som startede et par måneder, efter min mor døde, fik jeg ensomheden at føle, og jeg endte med – måske som overlevelsesstrategi – at acceptere, at nu var jeg alene.

Men ensomheden varede ikke ved, for mens Danmark fortsat var ramt af coronaepidemien, ville skæbnen, at Nøhr mødte Agnes i en lille skovhytte på Bornholm, hvor hun ifølge sangeren ”sad og lyste som en kærlighedsengel”.

Dropper druk og røg

Tiden er ikke nødvendigvis løbet fra Rasmus Nøhr endnu, men han er dog selv klar over, at det ikke just er en ung alder at blive far i – især ikke når ens kæreste er 29 år yngre. Derfor har Nøhr lavet en mindre livsstilsomlægning.

- Jeg har lagt røg og alkohol på hylden og prøver at få løbet hver morgen, så jeg kan vare lidt længere.

Den lille guldklump, som skal have navnet Lulu, forventes at komme til verden i løbet af de næste 14 dage. Og parret har da også allerede haft en generalprøve med veer og tur til Rigshospitalet – dog med falsk alarm.

Sponsoreret indhold