Socialdemokratiet indkalder til krisemøde

Foto: Ritzau Scanpix

Det er en række krænkelsessager, der er årsag til, at Socialdemokratiet lørdag eftermiddag indkalder til krisemøde, hvor Københavns overborsmester Frank Jensen (S) skal forklare sig over for partiet.

Mødet finder sted i morgen søndag i København.

I 2011 krænkede Frank Jensen en række kvindelige medarbejdere ved en julefrokost. Men nu står yderligere to kvinder frem og anklager overborgmesteren for seksuelle krænkelser.

Det kunne man i går fredag læse i Jyllands-Posten.

Det er Carlo Søndergaard, der er kredsformand for Socialdemokratiet i Indre By og på Chritianshavn, der melder ud om krisemødet.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg mangler Franks forklaring, og der bliver holdt et møde allerede i morgen, søndag, hvor vi snakker med Frank om sagen, forklarer han og understreger desuden, at det er vigtigt at få en forklaring fra Frank Jensen og samtidig finde en løsning.

Kvinderne, som står frem i Jyllands-Posten fortæller om en meget krænkende adfærd fra Frank Jensen. Den ene beretter om, at Frank Jensen ved en julefrokost lagde en hånd på hendes lår og lod den glide op ad inderlåret.

Den anden kvinde fortæller om en episode, hvor Frank Jensen angiveligt skulle have nusset kvindens fødder og ben, selv om kvinden frabad sig det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close