Kendte11. december 2023

Snart dronning af Kartoffelrækkerne: Lily Collins køber nabohuset

”Emily in Paris”-stjernen og hendes mand Charlie McDowell breder sig ved søerne i København. Nu har hun sikret sig endnu et husnummer på vejen
Lily Collins attends the Academy Museum of Motion Pictures Gala in Los Angeles, California, U.S. October 15, 2022. REUTERS/Mario Anzuoni
Lily Collins sikrer sig endnu et attraktivt rækkehus til 14 millioner lige midt i København
 Foto: Ritzau Scanpix, REUTERS/Mario Anzuoni

Læs også: Lily Collins burde ikke kunne købe huset i København

Det er efterhånden en ganske eklatant underdrivelse, når man siger, at den britisk-amerikanske stjerne Lily Collins ”ikke kan få nok af Danmark”.

Siden hun erhvervede sig et hus i de attraktive københavnske kartoffelrækker, er hun blevet FCK-fan, ladcykelejer, og desuden ualmindeligt glad for at lufte sine hunde ved Eremitageslottet ved Dyrehaven.

Og nu ejer hun og husbonden Charlie McDowell gennem deres selskab Case Study Copenhagen altså endnu en adresse – lige ved siden af det kartoffelrækkehus, som de købte i foråret.

Det fremgår af oplysninger fra tingbogen. Parret har givet samme betragtelige sum for deres nyeste boligkøb, som de også slap tilbage i marts, da de indledte københavnertilværelsen med de første 182 kvadratmeter.

Priskilten lyder nemlig på 14 millioner kroner. Hvilket ifølge oplysningerne om handlen er 250.000 kroner lavere end den oprindelige ønskede pris.

Lily Collins, left, and husband Charlie McDowell attend the Time100 Next list celebrating the 100 rising stars who are shaping the future of their fields at SECOND on Tuesday, Oct. 25, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Netflix-stjernen har købt det ekstra rækkehus sammen med sin mand Charlie McDowell - gennem deres fælles danske firma, vel at mærke
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Har fundet et smuthul

Netflix-stjernen – som er datter af ingen ringere end den britiske megastjerne Phil Collins – kan se frem til at overtage nabohytten den 31. januar.

Ligesom det var gældende med første huskøb midt i den danske hovedstad, så er også handlen af nabohuset sket gennem parrets selskab, som de oprettede i 2022.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-11/eckerbergsgade.jpg
Det er her i Kartoffelrækkerne midt i København - et stenkast fra søerne - Lily Collins nu ejer to hybler.
 Foto: Skråfoto

Lily Collins og Charlie McDowell ejer hver 50 procent af virksomheden, som har til formål at drive virksomhed inden for medieproduktion, ejendomsvirksomhed og boligudlejning.

Og netop denne sidste del udgør en vigtig del af det ”smuthul”, som sikrer, at Collins og McDowell overhovedet kan købe husene i Danmark.

Med hjælp fra et af Danmarks dyreste advokatfirmaer, Gorrissen Federspiel, oprettede de nemlig det danske selskab, som formelt ejer huset.

På den måde kan stjerneparret ”leje deres eget hus” af deres firma, så de smyger sig uden om reglerne, der ellers kræver, at man har boet mindst fem år i Danmark, og at man har ret til at bo her - for eksempel som EU-borger.

Sponsoreret indhold