Kendte23. april 2024

Smed 19,5 millioner kroner: André Rogaczewski flytter fra konen

Den danske milliardær er ny flyttet fra parrets fælles rækkehus på Christianshavn til en møgdyr lejlighed i samme område, som han for nylig har købt
André Rogaczewski er medstifter af it-selskabet Netcompany.
André Rogaczewski er medstifter af it-selskabet Netcompany.
 Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix

TIP OS ANONYMT: Kender du mere til sagen? Skriv en fortrolig mail til journalisten på saad@sh.dk

Tilbage i januar pungede medstifter og direktør i det danske it-selskab Netcompany, André Rogaczewski, ikke færre end 19,5 millioner kroner ud for en lejlighed på Christianshavn.

På daværende tidspunkt boede den 56-årige milliardær sammen med sin kone, Anella Rogaczewski, i et stort rækkehus på hele 279 kvadratmeter - også på Christianshavn.

Men André og Anella Rogaczewski bor ikke længere sammen.

For Netcompany-direktøren har flyttet sin folkeregisteradresse fra parrets rækkehus på Christianshavn til sin egen lejlighed, hvilket fremgår af cvr-registreret.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra både André og Anella Rogaczewski i forhold til deres bopæls-adskillelse, men ingen af dem er i skrivende stund vendt tilbage på vores henvendelse.

André Rogaczewski er flyttet til denne lækre lejlighed, der rummer 180 kvadratmeter med seks værelser og to tagterasser.
André Rogaczewski er flyttet til denne lækre lejlighed, der rummer 180 kvadratmeter med seks værelser og to tagterasser.
 Foto: Boliga

André Rogaczewski, der også er aktuel i DR-programmet "Topdirektørerne", er i stedet flyttet til egen lejlighed på Christianshavn, der rummer 180 kvadratmeter.

Den dyre lejlighed har seks værelser med to tagterrasser, som ligger ud til volden på Christianshavn.

I første omgang lød prisen på 21.995.000 kroner for de 180 kvadratmeter, men André Rogaczewski fik skåret cirka 2,5 millioner kroner af udbudsprisen, hvilket fremgår af tinglysningen.

It-selskabet Netcompany, som rigmanden er medstifter og direktør i, står blandt andet bag Aula og borger.dk.

I DR-programmet "Topdirektørerne" følger man blandt andet André Rogaczewski i sit arbejde i Netcompany, hvor rigmanden leder 7.700 ansatte.

Sponsoreret indhold