Kendte15. april 2021

Slut med villa: Nu har Silas Holst solgt

"Vild med dans"-stjernen Silas Holst har solgt familievillaen, han i mange år har boet i med kæresten Nicolai Schwartz, eks'en Johannes Nymark og moderen til deres børn, Louise Mahnkopf
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige omkring en måned.

Det var, hvad der skulle til, før Vild med dans-stjernen Silas Holsts villa blev solgt, efter den kom tilbage på boligmarkedet i november efter en lille pause - og et lille afslag i prisen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Den nye ejer af den røde murstensvilla i bydelen Husum i København har nemlig givet 5,7 millioner kroner for at overtage det 186 kvadratmeter store hjem - 50.000 kroner under den udbudspris, som huset var til salg for.

Holst kan nu finde flyttekasserne frem og begynde at pakke de seks værelser ned, som også huser danserens eksmand Johannes Nymark og moderen til deres børn Louise Mahnkopf.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/silas-holst_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Silas har i Brønshøj-villaen boet med eks'en Johannes Nymark og moderen til deres to børn, Louise Mahnkopf (Foto: Claus Poulsen)

Trekløveret købte hjemmet tilbage i 2014, dengang gav de lige præcis tre millioner kroner for at overtage nøglerne til villaen.

Bliver i Brønshøj

Selvom familiens hjem på Ågerupvej i den københavnske forstad er blevet solgt, behøver de ikke lede med lys og lygte efter et sted at pakke flyttekasserne ud.

De bliver nemlig i området, hvor de har fundet et hjem, der er nemmere at dele op i tre forskellige lejligheder til den store familie. Det fortalte Silas Holst til Billedbladet tidligere på ugen.

Ifølge Boliga.dk har både danseren og eksmanden Johannes Nymark - sidstnævnte sammen med kæresten Jeppe Christoffersen - købt en lejlighed hver i den samme ejendom på en blind vej i Brønshøj.

Holst har betalt lige under seks millioner kroner for sin 177 kvadratmeter store afdeling af ejendommen, hvor Nymark og Christoffersen har fået 94 kvadratmeter for lige under fire millioner kroner ifølge ifølge de tinglyste BBR-oplysninger.

Du kan se villaen her!

Sponsoreret indhold