Kendte4. august 2021

Slut med sol og varme: Silas Holst sætter ferielejligheden til salg

Der bliver ikke holdt nok ferie for danseren, hvorfor han nu leder efter en ny ejer til sin helt særlige ferielejlighed i det varme Tyrkiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200830_lhl5659.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

- Verdens bedste sted, skriver den 38-årige ”Vild med dans”-stjerne om sin ferielejlighed i det solrige Tyrkiet.

Men trods en fantastisk udsigt og et rart sted at kunne trække stikket, når der er behov for ferie, så får Holst simpelthen ikke brugt stedet nok.

Sådan skriver han på sin Instagram-profil til en video, hvor det er muligt for hans mere end 134.000 følgere at se hele herligheden.

- Så er min Tyrkiet lejlighed sat til salg… Et fantastisk sted, jeg desværre bare ikke når at få brugt nok. Lejligheden er 100% handicapvenlig bygget med elevator i lejligheden, brede døre, ingen dørtrin mm., skriver han videre om boligen, som han altså forsøger at komme af med.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til en af de interesserede blandt hans følgere, afsløres det, at lejligheden lige nu står til at kunne købes for intet mindre end 109.000 euro, hvilket svarer til omkring 810.600 danske kroner.

Til SE og HØR fortæller "Vild med dans"-stjernen, at der allerede er en del interesserede i stedet, samtidig med at der lige nu holdes flere fremvisninger. Lejligheden er dog endnu ikke afsat til en ny ejer.

null

Sponsoreret indhold