Kendte3. januar 2022

Slut med søster: Nu har Britney Spears droppet Jamie Lynn

Efter et noget turbulent år for den 40-årige sangerinde, ser det ud til, at hun nu har tænkt sig at starte på en frisk i det nye år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

2021 vil for de flestes vedkommende i høj grad blive husket for året, for den 40-årige Britney Spears endelig blev fri.

Siden har sangerinden brugt sin tid som en fri og selvstændig kvinde på alt fra flyvelektioner, til at kunne få lov at sidde bag rattet på sin egen bil og ikke mindst blive forlovet med sin kæreste, Sam Asghari.

Og med starten på det nye år, lader det til, at hun for alvor er klar til at starte på en frisk, uden sin familie ved sin side.

Ifølge det amerikanske medie Page Six har hun nemlig nu valgt at stoppe med at følge sin lillesøster, Jamie Lynn Spears, 30, – der dog fortsat følger storesøster på det sociale medie Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega2462_014_3.jpg
 Foto: MEGA

Den 30-årige Jamie Lynn Spears er tydeligvis ikke på endnu på helt god fod med storesøster, Britney. Foto: MEGA

Sletningen kommer i kølvandet på, at Jamie Lynn for få dage siden kunne dele glimt fra året, der er gået, hvor hun blandt andet kommer ind på sin kommende bog: ”Things I Should Have Said”, der tidligere hed: ”I Must Confess”.

En titel som Britneys fans hurtigt fik hende til at ændre, da det jo er en ikonisk sætning fra Spears’ debuterende single ”… Baby One More Time” fra 1998.

De to søskendes forhold er desuden kun fortsat gået ned ad bakke, siden Britney i sommer gjorde det ganske klart og tydeligt, at hun havde i sinde at sagsøge sin familie for værgemålet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega793999_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Britney Spears kæmper fortsat mod sin familie. Foto: MEGA

Selv har Spears-lillesøsteren ad flere omgange forsøgt sig med at forsvare sig overfor de mange negative anklager.

- Jeg føler, at det ikke kunne være mere tydeligt, at lige siden den dag jeg blev født, der har jeg kun elsket, set op til og støttet min søster. Jeg mener, det er jo for pokker min søster, skrev hun bland andet tilbage i slutningen af juni måned.

Men det lader til, at stridsøksen mellem de to søskende endnu ikke er helt begravet.

Sponsoreret indhold