Kendte12. marts 2021

Slut med at nasse: Netflix tester nyt password-system

Nu er det muligvis snart slut med at sutte på andres Netflix-konto. Det skal i stedet kun være muligt at dele profil med personer, der bor i samme husstand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210303-215337-2-1920x1253we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Dagene, hvor man låner sin Netflix-konto til venner eller familie, er muligvis talte. Streaminggiganten er nemlig i fuld gang med at teste et nyt system, der skal gøre det sværere at dele konto på tværs af flere husstande.

I løbet af de seneste par uger har streamingtjenesten vist en advarsel hos flere brugere i flere forskellige lande, der siger:

- Hvis du ikke bor sammen med ejeren af denne konto, så behøver du din egen konto for fortsat at kunne se med.

Det skriver Variety.

Oplever man denne advarsel, bliver man også mødt af tre forskellige valgmuligheder, der gør det muligt at verificere kontoen. Noget, der både kan foregå via telefon eller e-mail. De skarpe har desuden allerede set, at man i en periode kan udsætte verificeringen ved at klikke "Bekræft senere".

En repræsentant fra Netflix bekræfter over for Variety, at de i en periode har testet den nye notifikation.

- Den her test er designet til at sikre, om folk, der bruger netflixkonti, har lov til det, lyder det fra talsmanden.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Netflix skal passe på

Flere Netflix-brugere har delt billeder af den nye test på de sociale medier, og de umiddelbare reaktioner er ikke just positive.

- De har bare at passe på. Flere prisstigninger vil bare få folk til at skride og downloade i stedet, skriver en Twitter-bruger.

- De finder snart ud af, hvor mange, der deler deres abonnementer. Held og lykke med at holde fast på jeres kunder, Netflix, skriver en anden Twitter-bruger.

Netflix har mere end 200 millioner brugere på verdensplan. I løbet af det sidste år fik streamingtjenesten sig intet mindre end 37 millioner nye abonnenter.

Netflix er den mest populære streamingtjeneste både herhjemme og i resten af verden.

Sponsoreret indhold