Kendte 2. maj

Slut med makrel: Mette Frederiksens madblog er tilbage

Den danske statsminister har igen postet billeder af mad på sin Instagram, og der har været tid til at kokkerere!
Jesper Sunesen

Der har virkelig været gang i den i dag, hvis man hedder Mette Frederiksen.

Hun har nemlig haft travlt med blandt andet at besøge dronningen i dag.

Det gjorde hun i forbindelse med dagens ministerrokader, som kom i kølvandet på, at den nu tidligere justitsminister Nick Hækkerup valgte at trække sig.

Det har betydet, at Mattias Tesfaye bliver Danmarks nye justitsminister. Og så er det blevet rokeret yderligere. Læs om hele rokaden lige her.   

Alligevel har den hektiske dag ikke været nok til, at statsminister Mette Frederiksen tog den nemme løsning med take away, som vi andre nok havde gjort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun havde nemlig alligevel overskud til at hoppe en tur i køkkenet for at lave dagens mad.

Selv om en makrelmad også kan noget, og vi ved, at hun godt kan lide en god makrelmad, så var det altså ikke løsningen i dag.

Mette Frederiksen valgte i stedet at hoppe ud i en toretters menu!

– Der er lidt travl for tiden, men lige i aften står den på morens hjemmelavede koldskål og spaghetti Carbonara, skriver hun i et opslag på Instagram.

Og kigger man nærmere på aftenens statsministermenu, så man sgu give Mette Frederiksen, at det ser lækkert ud!

Det kan i hvert fald ikke udelukkes, at selv dygtige italienere ville løfte på kokkehuen over den carbonara.

Udover at vi kan konkludere, at hun har styr på det italienske køkken, så kan vi altså også konkludere noget andet.

Mette Frederiksen er nede med koldskål!

 

 

Sponsoreret indhold