Kendte14. februar 2024

Slut efter fire år: Seann William Scott skal skilles

”American Pie”-stjernen har søgt om skilsmisse fra hustruen Olivia, som han har en datter på tre og et halvt år sammen med
Seann William Scott, 47, er ledig på markedet, efter han har søgt om skilsmisse fra konen Olivia 
Seann William Scott, 47, er ledig på markedet, efter han har søgt om skilsmisse fra konen Olivia
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

”Uforenelige forskelle”

Sådan lyder den kryptiske årsag bag skilsmissen fra konen Olivia, som skuespiller Seann William Scott tirsdag har søgt om.

Det skriver magasinet People, som er i besiddelse af retsdokumenterne.

Den 47-årige skuespiller – som er kendt fra komedierne ”American Pie”, hvor han spillede kultkarakteren Steve Stifler, og ”Dude Where’s My Car” – giftede sig med indretningsaktivisten Olivia Korenberg i september 2019, men nu er forholdet altså endegyldigt slut.

Datoen for separationen står anført som 2. oktober 2023.

I ansøgningen om skilsmisse beder den amerikanske skuespiller om fælles juridisk forældremyndighed over deres datter Frankie Rose, som blev født i 2020.

I februar blev det antydet hos samme medie, at der var forandring på vej for ”American Pie”-stjernen, da han og konens flotte, arkitekttegnede hjem i Venice i Californien blev sat til salg for 4,9 millioner dollar.

Seann William Scott fik sit filmgennembrud i 1999, da han debuterede som netop Stifler i ungdomskomedierne ”American Pie”, der siden fik tre efterfølgere, som han også medvirkede i. Herudover er han kendt for sine roller i film som ”Goon” i 2011 og ”Role Models” i 2008.

Skuespilleren, som altid har værnet om sit privatliv, har tidligere været forlovet med modellen Lindsay Frimodt, men forlovelsen blev ophævet i januar 2013, og de to gik hver til sit.

Sponsoreret indhold