Kendte2. maj 2024

Slut efter 27 år: Mauricio Umansky køber ny lejlighed

Medie skriver, at Mauricio Umansky nu er flyttet ud af sit og Kyle Richards' fælles hjem
Kyle Richards og Mauricio Umansky.
Kyle Richards og Mauricio Umansky.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Forbi efter 27 år: Kyle Richards og Mauricio Umansky skal skilles

People kunne i juni skrive, at "The Real Housewives of Beverly Hills"-stjernen Kyle Richards og hendes mand Mauricio Umansky havde valgte at gå hver til sit efter 27 års ægteskab.

Nu - 10 måneder senere - skriver Page Six, at Mauricio Umansky nu er flyttet ud af parrets fælles hus og ind i en luksuslejlighed i West Hollywood.

Det er en anonym kilde, der afslører over for mediet, at 53-årige Mauricio Umansky er flyttet ind i den nye lejlighed.

Samme kilder fortæller til Page Six, at Kyle Richards planlægger at blive boende i deres fælles lejlighed.

Mediet har forsøgt at få en kommentar fra både Kyle Richards og Mauricio Umansky om købet af sidstnævntes nye lejliged, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Det var også en unavngiven kilde, der for knap et år siden afslørede over for People, at Kyle Richards og Mauricio Umansky var gået hver til sit.

- Kyle og Mauricio har været separeret i et stykke tid nu, men bor stadig under samme tag. De forbliver venskabelige, mens de finder ud af, hvad næste skridt er for dem og deres familie, lød det fra kilden.

Ifølge Page Six bor de altså ikke længere under samme tag.

Parret blev gift i 1996, og sammen har de døtrene Alexia, 27, Sophia, 23, og Portia på 15. Richards har desuden datteren Farrah, 34, fra et tidligere ægteskab.

Kyle Richards og hendes familie blev for alvor kendte, da de tilbage i 2010 blev indlemmet i det populære realityshow "The Real Housewives of Beverly Hills".

Sponsoreret indhold