Kendte14. juli 2020

Slunken kasse: Schmeichel tjener ingen penge

Millioner af kroner plejer at rulle ind i Peter Schmeichels selskab, men i år har coronakrisen fået ram på målmanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_schmeichel.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

På grønsværen var Peter Schmeichel kendt for sine solide præstationer og legendariske redninger i både landsholds- og Manchester United-trøjen.

Lige så sikker, som han var i målet, har målmanden hvert år tjent millioner kroner, efter han indstillede karrieren i 2003. De mange jobs som ekspertkommentator har sikret ham millioner af kroner i banken.

Men 2019 og i særdeleshed den farlige coronavirus har sat en brat stopper for den 56-årige pensionerede fodboldspillers indkomst.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/laura_von_lindholm_og_peter_schmeichel.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Eksmodellen Laura von Lindholm og Peter Schmeichel sagde ja til hinanden i 2019. Foto: Lars H. Laursen

Det fremgår af det nye regnskab for firmaet GD Holding Aps, hvor GD står for "Great Dane", der var Peter Schmeichels øgenavn, da han spillede i England.

For første gang i mange år leverer selskabet et minus på 5924 kroner.

GD Holding Aps er et moderselskab, der samler indtægter fra Schmeichels fire andre selskaber – tre danske og et britisk. Over 15 millioner kroner har Peter Schmeichel tjent de seneste fire år.

2016 var exceptionelt godt, da overskuddet rundede 4,6 millioner kroner.

I selskabsberetningen berettes, at årets ”dårlige” resultat skyldes coronakrisen, hvilket har medført udskydelse af en række events. Blandt andet er EM i fodbold blevet udskudt til 2021.

Ved tidligere slutrunder har den danske landsholdslegende været fast kommentator for enten danske eller udenlandske tv-stationer.

Selv om der er et lille underskud, kommer den 1.91 meter høje målmand ikke til at gå sulten i seng. Det fremgår af regnskabet, at han hiver 4,3 millioner kroner ud i udbytte til sig selv.

Sponsoreret indhold