Kendte25. marts 2022

Slettet "The Batman"-scene gør fans ellevilde: Se mødet med Jokeren her

I en fængselsscene, der endte på klippegulvet, ser vi Flagermusen – i skikkelse af Robert Pattinson – møde den ikoniske superskurk
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen indeholder spoilers.

Bevæger man sig ind i biografmørket for at se den nyeste ”The Batman” i disse uger, kan man være sikker på at få dyster superhelteaction og masser af regn.

Men man går altså forgæves, hvis man havde glædet sig til et møde mellem Batman og den legendariske, storgrinende superskurk Jokeren.

Til gengæld peger et hidtil ikke offentliggjort fraklip i retning af, at kommer til at se mere af de to.

I scenen, som Warner Bros netop har udgivet, ses det fem minutter lange møde mellem helten og skurken, hvoraf sidstnævnte sidder indespærret i en sikret celle, mens Batman bruger hans hjælp til at løse gåden om seriemorderen, der efterlader sig kryptiske spor.

Se den fraklippede scene her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Jokeren spilles af den kun 29-årige irske Barry Keoghan, som både gennem make-up og skuespil giver os en hærget, tynget og hemmelighedsfuld Joker, men scenen er også flot eksekveret, så afsløringen af karakteren i Arkham-fængslet kommer langsomt, og slutter i et voldsomt nærbillede af skurkens karakteristiske smil.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/mega833409_033.jpg
 Foto: MEGA

Keoghan, som er kendt fra blandt andet "Eternals", er lovende i rollen som Jokeren. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega830997_012.jpg
 Foto: MEGA

De to hovedrolleindehavere i "The Batman", Robert Pattinson og Zoë Kravitz. (Foto: MEGA)

Vanvittigt creepy

Filmens instruktør, Matt Reeves, har ikke endegyldigt lovet ”The Batman”-fans, at de to karakterers historie bliver foldet yderligere ud i den kommende to’er, dog er det nærliggende, da de begge er relativt unge i den nye version af Flagermusfilmene. Det samme er der indbyrdes relation, hvilket får mange til at håbe på, at historien om Batman og Jokeren bliver foldet yderligere ud.

- Wow, ikke alene er det vanvittigt creepy, men Jokeren ligner faktisk én, der har været i nærheden af kemisk affald. Virkelig godt spillet. Jeg er vild med, at de har en symbiotisk historie allerede, skriver en begejstret fan under klippet på YouTube.

- Fantastisk scene. Den langsomme afsløring er perfekt, og det ser ud, som om han kunne blive en fantastisk Joker i de fremtidige film, skriver en anden.

Sponsoreret indhold