Kendte27. august 2022

Slet ikke kærlighed: Den rigtige årsag til, at Kim Kardashian og Pete Davidson blev kærester

41-årige Kim Kardashian og komiker Pete Davidson var sammen i ni måneder
Pete Davidson og Kim Kardashian til Met Gala i maj 2022.
Pete Davidson og Kim Kardashian til Met Gala i maj 2022.
 Foto: MEGA

Det er kun ganske få uger siden, at kærligheden mellem den mellemste Kardashian-søster og komikeren Pete Davidson, 28, brast.

Men måske var det alligevel slet ikke kærlighed, der var årsag til, at de to turtelduer, efter det berømte kys iført Jasmin- og Aladdin-kostumer i oktober sidste år, besluttede sig for at blive kærester.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro amerikanske Hollywoodlife.

En kilde tæt på Kardashian-klanen fortæller angiveligt, at Kim naturligvis havde følelser for den unge komiker. Men noget tyder på, at noget andet, og ganske væsentligt, manglede i forholdet:

– Hendes følelser for Pete var så stærke, men hun ved nu, at det var begær og ikke kærlighed, som drev hende, fortæller kilden angiveligt.

– Kærlighed tager tid, og lige nu har Kim ikke tid til at investere i noget seriøst, lyder det videre fra kilden, som understreger, at Kardashian-søsteren nu har fokus på både familien og sig selv.

Alligevel klar til at date

For få dage siden lød meldingen ellers, at Kim Kardashian er klar til at date på ny, hvis chancen ellers byder sig.

Og selv om flere venner angiveligt gør et ihærdigt forsøg på at præsentere Kim for diverse datingmuligheder, så har hun umiddelbart en helt klar idé om, hvilke type mand hun ønsker sig i fremtiden:

– Hun har sagt, at hun er klar til at date en, der er ældre, men det skal være den rette person, der forstår hendes liv, lød det forleden fra en kilde til mediet E! News.

Kim Kardashian og Pete Davdison gjorde et ihærdigt forsøg på at få et langdistanceforhold til at fungere. Så hvis det hele flasker sig denne gang, har en kommende kæreste både alderen med sig og bor samtidig tættere på Kim Kardashian og hendes fire børn i byen Calabasas i Californien.

Sponsoreret indhold