Kendte13. april 2024 (opd. 13. april 2024)

Skuespillerparret Sarah Juel Werner og Ari Alexander er blevet forældre igen

Fejrer familieforøgelse med deres andet barns ankomst. Parret, der mødtes i New York, deler den lykkelige nyhed på Instagram, hvor de nu ser frem til livet som en familie på fire
I sidste måned var det tydeligt, at parret var tæt på - og nu er det så sket. Det blev en pige.
I sidste måned var det tydeligt, at parret var tæt på - og nu er det så sket. Det blev en pige.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Kunne være gået i fødsel

Storken har atter besøgt det danske skuespillerpar Sarah Juel Werner og Ari Alexander, der nu kan byde velkommen til familiens nyeste medlem, skriver BILLED-BLADET.

Det glade par har lørdag delt den søde nyhed om ankomsten af deres andet barn, som så dagens lys den 5. april.

Denne glædelige begivenhed blev delt med verden via Sarahs Instagram-profil, hvor et billede viser den den nybagte mor på gåtur med hele familien.

Sarah, 31, og Ari, 33, mødte hinanden på et skuespillerkursus i New York tilbage i 2015, og har siden da ladet venskabet blomstre til kærlighed og nu en voksende familie.

De afslørede deres ventede familieforøgelse i slutningen af sidste år, og nu er lykken altså fuldendt med deres nyfødte barn, hvis ankomst er blevet fejret diskret uden at afsløre for mange detaljer om den lille ny.

Parret, der er forlovet, har i forvejen en datter, som nu kan prale af titlen som storesøster. De mange følgere og fans kan uden tvivl se frem til flere søde opdateringer fra den lille skuespillerfamilie, som nu har endnu mere at fejre.

Sponsoreret indhold