Kendte 30. september 2021

Skuespillerpar tager stor beslutning

Ægteparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid bliver de nye ejere af ”Svendborg Sommerrevy – Rottefælden.”
Foto: Lars E. Andreasen

De gode grin er sikret i fremtiden på Fyn.

Den rappe revymand, Mikkel Schrøder, får nu sin helt egen revy sammen med sin hustru, skuespilleren Christine Astrid. Sammen bliver parret nemlig de nye ejere af Danmarks ældste revy, den fynske ”Rottefælden”, som ved samme lejlighed skifter navn til ”Svendborg Sommerrevy - Rottefælden”.  

Mikkel bliver revydirektør og Christine Astrid kunstnerisk leder. De vil sammen med kommerciel chef Jens Lorentzen tegne den hæderkronede danske revy, som har fået danskerne til at grine i det sydfynske siden 1883. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Rune Buch

Når ”Svendborg Sommerrevy – Rottefælden” går på scenen næste sommer bliver det med  kapelmester Jens Krøyer, sangerinde Anne Herdorf, revyskuespiller Jan Schou samt Christine Astrid og Mikkel Schrøder selv. Foto: Rune Buch

- Vores vision er først og fremmest at fremtidssikre revyen i det sydfynske, og sikre en fortsat publikumstilgang, siger Mikkel Schrøder, der glæder sig til at fortsætte Svendborgs lange tradition for revy og festlige shows med god musik, skæg og sjove parodier.

- Vi er ikke historieløse, men hylder traditionen og bærer den videre i nutidens sprog og udtryk. Vi skelner ikke mellem gammelt og nyt, men lader humoren tale sit eget sprog - hvis det er sjovt, er det sjovt! Vi vil være musikalske og rumme alle genrer, vi vil være respektfulde og grænsesøgende, vi vil være satiriske og frække, og vi vil tænke før vi taler, siger Mikkel Schrøder. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra skoven til teatret

Samtidig vil revyen vil fra næste sommer rykke permanent ind på Svendborg Teater, hvor den også havde til huse i år. Siden den spæde begyndelse er Rottefælde Revyen blevet spillet i Rottefælden i Caroline Amalie Lunden i Svendborg. I sæson 2021 var det grundet Corona anderledes, og det vil det også blive i fremtiden.

”Svendborg Sommerrevy – Rottefælden” har premiere 2. juni og spiller indtil 13. august 2022.

Sponsoreret indhold