Kendte16. april 2024

Skuespillerpar i familietragedie: Datteren dødfødt

Alexa og Carlos PenaVega er i stor sorg, efter deres datter Indy døde under fødslen
Carlos and Alexa Penavega pose on arrival for the Los Angeles special screening of the film 'Hacksaw Ridge' at the Samuel Goldwyn Theater in Beverly Hills, California on October 24, 2016. . Frederic J. BROWN / AFP
Carlos og Alexa Penavega er i forvejen forældre til to sønner og en datter. (Arkivfoto).
 Foto: Frederic J. Brown/AFP/Ritzau Scanpix

"Spy Kids"-stjernen Alexa PenaVega og Carlos PenaVega, der er kendt fra "The Big Time Rush", sørger over tabet af deres datter.

Den tragiske nyhed afslører parret på de sociale medier, hvor de fortæller, at datteren Indy blev dødfødt.

- Der er aldrig rigtige ord at sige, når det kommer til tab. Efter en smuk og fredelig fødsel blev vores datter Indy født i hvile, skriver de blandt andet i opslaget.

- Sorg kommer i bølger. Der er øjeblikke, hvor man føler sig fuldstændig ødelagt, og andre øjeblikke hvor man føler sig velsignet over at have fået bare et øjeblik med hende.

Skuespillerparret, der blev gift tilbage i 2014, har i flere år delt ud af deres familieliv på de sociale medier, og i opslaget skriver de, at den lille pige alligevel formåede at gøre en stor forskel i deres liv.

- Det har være en smertefuld rejse, men i smerten har vi fundet fred. (...) Den her lille pige har allerede ændret vores liv på så mange måder. Hun var så smuk og lignede sin far på en prik.

- Vi kan ikke forstå, hvorfor ting som dette sker, og vi får nok aldrig svar. Indy Rex PenaVega, du forandrede vores verden fuldstændig. Du rykkede os til et nyt sted. Du gav os det fællesskab, som vi havde længtes efter.

35-årige Alexa og 34-årige Carlos PenaVega er i forvejen forældre til sønnerne Ocean og Kingston på henholdsvis seks og fire år samt datteren Rio på to år.

Læs hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold