Skuespillerinde Tawny Kitaen døde pludseligt: Nu er årsagen afsløret

Den kun 59-årige skuespillerinde og musikvideostjerne Tawny Kitaen blev fundet pludseligt død i sin lejlighed i Newport Beach, Californien tilbage i maj.

Siden har der ikke været nogen melding om, hvad det var, der skete med den kun 59-årige stjerne, der satte gang i karrieren tilbage i 1976, da hun medvirkede i tv-quizzen ”To Tell the Truth”.

Nu er dødsårsagen dog blevet offentliggjort, det beretter flere medier, herunder People.

Tawny Kitaen døde af udvidet kardiomyopati, der er en sygdom, hvor hjertemusklen bliver udvidet og slap. Det medfører, at pumpefunktionen bliver nedsat, som i sidste ende betyder, at hjertet til sidst må give op.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Ifølge det amerikanske medie melder retsmedicineren desuden, at hun også led af mild åreforkalkning, mens hun tog flere typer medicin, der til sidst endte med at være bidragende faktorer til stjernens dødsfald.

Det var skuespillerindens døtre Wynter og Raine, der endte med at bekræfte moderens dødsfald, efter flere havde skrevet kondolencer på hendes Twitter og andre sociale medier.

- Vi er knuste over at kunne fortælle, at vores mor er død. Vi vil bare gerne sige tak til alle jer, hendes fans og venner, der altid viste hende støtte og kærlighed. Vi savner hende, og vi elsker hende, skrev de blandt andet på hendes officielle Instagram-profil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close