Kendte 1. februar 2022

Skuespillerinde Shay Mitchell i stor sorg: – Mit hjerte er knust

”Pretty Little Liars”-stjernen Shay Mitchell har haft nogle svære dage, efter hun for nylig har mistet sin elskede ’Gram’
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 34-årige skuespillerinde og model Shay Mitchell kunne sent søndag aften dansk tid dele et ganske trist opslag på sin Instagram-profil med sine mere end 32 millioner følgere.

Hendes elskede bedstemor, ’Gram’, er nemlig gået bort, fortæller hun.

– Jeg tror, at alle der kender mig ved, hvilket forhold jeg havde til min bedstemor, og hvilket forhold jeg altid vil have til min ’Gram’, starter hun det længere skriv.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Shay Mitchell er lige nu i stor sorg over tabet af sin bedstemor. Foto: MEGA

– Mit hjerte er knust. Selv om jeg føler mig taknemmelig over at have fået lov til at få så mange fantastiske øjeblikke med hende og min familie gennem de sidste 34 år, og at Atlas nåede at få sit eget særlige forhold til hende, så er det svært at sige, at det her nogensinde vil føles bedre, for lige mærker jeg kun smerten over at vide, at hun nu er væk.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespillerinden har i opslaget delt en række billeder af sig selv som barn sammen med sin elskede ’Gram’. Men det også er tydeligt, at hendes toårige datter, Atlas Noa Babel, også nåede at få et ganske særligt kendskab til sin oldemor.

– Hvis du er så heldig, at du stadig har dine bedsteforældre, så gør mig en tjeneste og ring til dem, også bare for at sige hej. For du ved aldrig, hvornår det vil være sidste gang, skriver hun videre i det rørende opslag.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Shay Mitchell blev mor til datteren Atlas i oktober 2019. Foto: MEGA

Opslaget har i skrivende stund fået knap 850.000 likes og flere tusinde kommentarer, hvor flere sender deres kondolencer til Mitchell og resten af hendes familie.

Sponsoreret indhold