Kendte11. januar 2022

Skuespillerinde Kaya Scodelario er blevet mor for anden gang

Den 29-årige ”Skins”-skuespillerinde kan endelig kalde sig mor til to, efter hun for nylig fødte sit andet barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var kun tilbage i slutningen af september måned, den 29-årige skuespillerinde Kaya Scoldelario kunne dele de glædelige nyheder om, at hun endnu en gang ventede sig.

Her var det tydeligt, at hun havde brygget på babyen i flere måneder, og meget tydede på, at den lille ny ville melde sin ankomst inden året var omme.

Sådan blev det ikke helt, men mange dage inde i det nye år skulle der alligevel ikke gå.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaya_.jpg
 Foto: MEGA

Kaya Scodelario i slutningen af november måned. Foto: MEGA

I weekenden kunne skuespillerinden nemlig dele med sine knap 3 millioner følgere på Instagram, at hun og manden, Benjamin Walker var blevet forældre igen.

- Så kom du endelig. Vi starter det nye år med så meget kærlighed i vores hjerter og i vores hjem. Plus lort og opkast. Masser af det også, skriver hun til billedet, der viser hende holde den lille ny i sine arme, efter et kejsersnit med sin mand ved sin side.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespillerinden blev mor for første gang tilbage i december 2016, da hun fødte sønnen, hvis navn hun endnu ikke har afsløret overfor offentligheden.

Det vides endnu heller ikke, om parrets nye barn er en dreng eller pige.

Generelt er slutningen på året et mindeværdigt tidspunkt for parret, der i december 2015 kunne kalde sig ægtefolk, mens de året efter blev forældre og nu også i januar måned kan fejre en fødselsdag.

Sponsoreret indhold