Kendte 19. januar

Skuespillerinde Jenny Slate gift i al hemmelighed

Det er svært at forestille sig, man kan gå det nye år i møde på mere romantisk vis end ved at sige ”ja” til sit livs kærlighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31. december 2021 bliver en dato, som den 39-årige ”Girls”-stjerne Jenny Slate sent vil glemme. Her fik hun nemlig endelig lov til at kalde sig hustru.

Det sker, efter hun og kæresten gennem de seneste tre år, Ben Shattuck, valgte at lade sig vie i deres stue nytårsaften.

Det fortæller skuespillerinden i et nyt interview med magasinet Marie Claire.

– Vi havde ellers planer om et bryllup med knap 200 gæster, men nu endte det i stedet med bare at være os, vores forældre og søskende, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jenny Slate fotograferet sammen med sin ægtemand, Ben Shattuck i 2019. Foto: MEGA

Parret havde ellers tre gange tidligere forsøgt at komme i mål med den store dag. Til sidst gad parret ikke vente længere og valgte derfor at gøre det nytårsaften.

Skuespillerinden og hendes nu ægtemand har datteren, Ida Lupine, der kom til verden i februar måned sidste år. Så ikke nok med de snart kan fejre deres første måned som et gift par, så kan de desuden fejre datterens to års fødselsdag.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jenny Slate kan nu endelig kalde sig selv for 'kone'. Foto: MEGA

De to blev første gang spottet sammen i offentligheden i januar 2019. Mindre end et år efter, at skuespillerinden valgte at gøre det forbi med ”Captain America”-stjernen Chris Evans i marts 2018.

Jenny Slate og Ben Shattuck blev forlovet i september 2019.

Sponsoreret indhold