Kendte29. februar 2024

Skuespillerinde anholdt under demonstration

Skuespilleren Hunter Schafer, der er bedst kendt for sin rolle i Euphoria, blev tidligere på ugen anholdt
Cast member Hunter Schafer attends a photocall to promote the movie "Cuckoo" at the 74th Berlinale International Film Festival in Berlin, Germany, February 16, 2024. REUTERS/Annegret Hilse
Skuespilleren Hunter Schafer satte tidligere på ugen sig selv i en situation, hvor hun endte med at blive anholdt.
 Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Biebers eksflirt Chantel Jeffries boltrer sig på stranden

En gruppe demonstranter tog mandag opstilling ved NBCs hovedkvarter i New York forud for talkshowet "Late Night" med Sean Meyers.

Her var mere end 100 aktivister mødt op for at sende et budskab til præsident Joe Biden, der skulle være gæst i tv-showet, og blandt de fremmødte demonstranter var den 25-årige skuespillerinde Hunter Schafer.

Euphoria-skuespilleren endte med at blive anholdt sammen med en gruppe på omkring 30 personer, bekræfter organisationen bag demoen nu.

Det skriver The Guardian.

Demonstranterne var dukket op med skilte, hvor der stod budskaber som "stop folkedrabet", "ikke i vores navn" og "lad Gaza leve".

Gruppen var altså mødt frem for at råbe præsidenten op i forhold til situationen i Gaza, som Israel siden 7. oktober har bombet massivt efter et terrorangreb begået af Hamas.

Anholdelsen af Hunter Schafer og hendes kumpaner varede dog ikke længe – de blev umiddelbart efter anholdelsen løsladt igen, men kan formentlig se frem til en indkaldelse for retten i næste måned, fortæller politiet.

Skuespillerinden modtager store roser fra organisationen "Jøder for fred".

– Vi har kun roser til overs for hendes engagement til sagen om palæstinas frihed og for en fremtid med retfærdighed for alle, har en talsmand fra foreningen udtalt.

Hunter Schafer blev for alvor kendt i forbindelse med hitserien "Game of Thrones", hvor hun spillede karakteren Jules Vaugn.

Sponsoreret indhold