Kendte8. september 2023

Skuespilleren Gary Busey i problemer: Skred fra bilulykke

Den tidligere Oscar-nominerede filmstjerne bliver efterforsket af politiet efter at have flygtet fra stedet efter en ulykke
FILE - Gary Busey
Gary Busey er atter engang i problemer med lovens lange arm.
 Foto: Chris Pizzello/Ritzau Scanpix

Når man er en kendt filmstjerne, så kan det ikke rigtig betale sig at flygte efter en ulykke.

Det må den amerikanske skuespiller Gary Busey sande, efter han blev genkendt af den person, han for nylig kørte ind i.

Det skriver Fox News.

Ifølge det amerikanske medie kørte Gary Busey i en blå Volvo i Malibu den 30. august, da han stødte sammen med en anden bil.

Skuespilleren stoppede angiveligt ikke for hverken at tjekke, om chaufføren af den anden bil var okay, eller for at give sine forsikringsinformationer.

Desværre for Gary Busey, så havde chaufføren altså set nok film til at kunne genkende skuespilleren, og derfor kunne han nemt sende politiet hans vej.

Fox News har forsøgt at få en kommentar fra skuespilleren til sagen, men det har ikke været muligt.

Det er ikke første gang, Gary Busey er involveret i en ulykke.

I 2015 kom han til at køre ind i en kvinde, da han skulle køre ud fra en parkeringsplads, mens han i 1988 blev alvorligt kvæstet i en motorcykelulykke, der sendte ham i koma i fire uger.

Skuespilleren kørte uden hjelm og landede med hovedet direkte ned i en kantsten, men slap dog på mirakuløs vis med livet i behold. Han har dog siden da lidt af permanent hjerneskade.

Garey Busey er kendt for film som "Dødbringende våben" og "Kapring på åbent hav", men hans største præstation på det store lærred var i "The Buddy Holly Story", som gav ham en Oscar-nominering i 1978.

Sidste år kom han i alvorlige problemer med lovens lange arm, da han blev sigtet for flere seksualforbrydelser efter en våd aften i byen.

Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold