Kendte7. august 2021

Skuespiller Teresa Palmer indrømmer: Har ammet 8 år i træk

For den australske skuespiller og model har rollen som mor bestået af masser af amning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-08-07_kl._11.55.34.png
 Foto: MEGA

Der findes forskellige måder at fejre "World Breastfeeding Week" på, og skuespillerinden Teresa Palmer har valgt at gøre det med en indrømmelse.

På sin Instagram-profil fortæller "Discovery of Witches"-stjernen, at hun har ammet i intet mindre end otte år.

Ammerejsen begyndte for den nu 35-årige tv-stjerne, da hun fik sit første barn, Bodhi, med ægtefællen Mark Webber i 2014.

Teresa Palmer har i samme opslag delt en række ammefotos med sine fire børn.

- I dag er det dag 2728 med amning i træk. Jeg har ammet, siden 17. februar 2014, da min første søn blev født. Jeg ammede til han var en toddler og gennem graviditeten med min anden søn, som jeg ammede i et år.

- Jeg fortsatte herefter med at amme min anden søn gennem graviditeten med min datter, skriver hun og fortæller, at hun stadig ammer sin datter og vil fortsætte med at amme, når hun om ganske kort tid bliver mor for femte gang.

- Nogle dage er det meget, nogle dage er jeg virkelig udmattet og vil bare have min krop tilbage. Andre dage sidder jeg fyldt med fred, fordi jeg nyder den her oplevelse med mine børn.

Hun tilføjer i sit opslag, at det ikke er alle kvinder, der er heldige nok til at kunne vælge at amme deres børn, og at alle kvinder bør hyldes uanset, hvad de vælger eller kan vælge.

Se Teresa Palmers opslag her:

Sponsoreret indhold